Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
A dobry, dobryUczucia to w końcu strasznie ważna sprawa
Oczywiście, że ważna.. I poważna. No, no.. Dorosła Ci panna
Cioćku, ja jus za 11 dniów skońcem dwa lata:)
To super ! Mela za powinna mieć rok za niedługo.. Na początku listopada się zjawiła u nas, taka maleńka.. Liczę, że najwcześniej we wrześniu musiała się urodzić (była właścicielka nie pamięta)
kothka pisze:Cześć śliczna Ineczko
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
To super ! Mela za powinna mieć rok za niedługo.. Na początku listopada się zjawiła u nas, taka maleńka.. Liczę, że najwcześniej we wrześniu musiała się urodzić (była właścicielka nie pamięta)
To może Mela z Inką będą wspólnie świętować urodzinki?
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
To może Mela z Inką będą wspólnie świętować urodzinki?
hmm.. To bardzo miła propozycjaa może?
Dorota pisze:...bry... Nusiu!
Mru
annette88 pisze: no słycham właśnieDurza mówi, że pszyszłam do nich to byłam bardzo malótka i mogłam mieć najwyżej pół tora miesionca.. A mieszkujem z nimi od 3 listopadowego poprzedniego rokó
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
MaryLux pisze:annette88 pisze: no słycham właśnieDurza mówi, że pszyszłam do nich to byłam bardzo malótka i mogłam mieć najwyżej pół tora miesionca.. A mieszkujem z nimi od 3 listopadowego poprzedniego rokó
A jak ja psysłam do mojej Duzej, to miałam pieńć tygodniów. A psysłam do niej na końcu paździelnika dwa loki temu.
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: no słycham właśnieDurza mówi, że pszyszłam do nich to byłam bardzo malótka i mogłam mieć najwyżej pół tora miesionca.. A mieszkujem z nimi od 3 listopadowego poprzedniego rokó
A jak ja psysłam do mojej Duzej, to miałam pieńć tygodniów. A psysłam do niej na końcu paździelnika dwa loki temu.
o jejkó.. i miesciłaś siem na jednej dłoni Durzej ?
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: no słycham właśnieDurza mówi, że pszyszłam do nich to byłam bardzo malótka i mogłam mieć najwyżej pół tora miesionca.. A mieszkujem z nimi od 3 listopadowego poprzedniego rokó
o jejkó.. i miesciłaś siem na jednej dłoni Durzej ?
Chyba taaaak, ale nie pamientamI na pewno siem mieściłam w pudełku od zelaska. Tylko chyba potem pudełko siem skulcyło
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Ceść, CioćkuKiedy psyjedzie do nas Bajcia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, Paula05 i 44 gości