kalair pisze:Avian pisze:Jestem
Hallo Avianku! Dzisiaj stawiam na owieczki!![]()
Proszę-
Czy to ja jestem tą czarną owcą?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Avian pisze:Jestem
Hallo Avianku! Dzisiaj stawiam na owieczki!![]()
Proszę-
kalair pisze:moś pisze:melduje sie po obiedzie, prze spaniem i oczekuje olbrzymiej owieczki![]()
odbior pózniej
Jaka niecierpliwa, no!![]()
Witaj koffana, i masz łowiecki! Trzy!![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:Dzień doberek wszystkim szylkretowym i Kalair też...![]()
Dzieńdobry Kristinbb.
Proszę owieczkę na powitanie w kolejnym wątku![]()
kristinbb pisze:Musiałam wyłączyć komputer i inne urządzenia...
Była okropna burza z piorunami...nad naszą głową..![]()
Czekoladka pisze:Paulaaa pisze:jestem, późno
Nieszkodzi, ja się kiedyś witałam w nowym wątku na 12 str....
Paulaaa pisze:Czekoladka pisze:Paulaaa pisze:jestem, późno
a ja na 46![]()
Czekoladka pisze:Paulaaa pisze:Czekoladka pisze:Paulaaa pisze:jestem, późno
a ja na 46![]()
Ale Cię pocieszyłam.![]()
![]()
Czekoladka pisze:kristinbb pisze:Musiałam wyłączyć komputer i inne urządzenia...
Była okropna burza z piorunami...nad naszą głową..![]()
Uuu... A u mnie słoneczko świeci.
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Jak wróci to pogratuluję![]()
Chłopak ma więcej szczęścia niż rozumu, on się uczy na egzaminy tylko tego, gdzie co ma na ściągach.. I zdaje ! A ja ?
chociaż ostatnio krążył jak Marek po piekle, bo napisał egzamin z IPP na 3, zaliczenie z ćwiczeń też miały 3, a koleś wystawił mu 2 na koniec.. Odpowiedź : Nie chodził pan na obowiązkowe wykłady.
Kombinował jak koń pod górę. Troszkę mu dobrze tak, może będzie mniej olewniczy. Chociaż wątpię, bo jak wrócił od tego kolesia to powiedział, że mógł w ogóle na wykłady nie chodzić i każdemu taki kit wciskaćjak jemu ( że sobie do studiów do dorabia i nie mógł chodzić ).. Dostał jakieś dodatkowe zadanie, ale finalnie zda.
No to ma szczęście!Ale przyłożyć się też trzeba, nie ma lekko..
On? On sie musi tylko wiecznie nałogować i odstresowywać - grając na kompie i oglądając mecze.. A uczy się potem godzine w nocy ;d naprawde
aż mnie to wkurza czasami.. Bo jak nie zda, to jęczy ;p że to nie jego wina. Ostatnio chemii nie zdał bo ściągnąl coś od kolegi. Sam miał napisane dobrze, ale napisał za tamtym źle ! ha!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, jozefina1970, Wojtek, zuza i 26 gości