Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Dziekuję ślicznie Wszystkim!!! Właśnie Meo mnie oszukał - przyszykowałam 1/4 tabletki i wątróbkę. Ładnie zawinięte. Wątróbka zjedzona - tabletka została
. Kurcze bladeee
![]()
...
ajmk pisze:Pomysł jest super!!
Żarcie ponad wszystko
bechet pisze:8O
A ja dopiero doczytałam. Monika, wiedźmo jedna, jak Ci się udało tego dokonać??!! Gratulacje wielkie![]()
![]()
tosiula pisze:ale niespodzianka, gratuluję i kciuki za spokojne dokocenie trzymam.
Jeśli pozwolisz (nie nie mam takiego doswiadczenia), podsunę ci pomysł na posiłki integracyjne. Podawałam moim kotkom i nowemu kocurkowi kolacje w neutralnym miejscu. U mnie to był korytarz, bo koty zajmowały dwa pokoje. Ustawiałam miski z ich najulubieńszymi potrawami i siadałam między miskami, odgradzając koty nogami, by móc zapanować nad sytuacją. Najpierw było boczenie, ale łakomstwo i głod zwyciężało. Po kilku dniach mieliśmy już spokojne kolacyjki bez warczenia.A i koty nauczyły się chodzić koło siebie w miarę spokojnie.
skaskaNH pisze:Potwierdzam - metoda "na głoda", a właściwie na wspólne karmienie zazwyczaj sie s[rawdza
Wymiziaj tego mruczącego przystojniaka ode mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości