moja kicia siedzi właśnie u mnie na kolanach i chętnie poogląda tego przystojniaka
Moderator: Estraven
Cherie pisze:chyba lepiej linka.
moja kicia siedzi właśnie u mnie na kolanach i chętnie poogląda tego przystojniaka
cassidy pisze:Przydałoby się więcej zdjęć Twoich obu futerekJakiś wątek już masz ?
Cherie pisze:cassidy pisze:Przydałoby się więcej zdjęć Twoich obu futerekJakiś wątek już masz ?
Nie, jeszcze nie. Ale niedługo założę, bo się za miesiąc dokocamy
Cherie pisze:Moja sąsiadka, już trochę starawa, jest miłośniczką kotów - opiekuje się wszystkimi kotami z naszego podwórka. Wszyscy wokół o tym wiedzą, nieraz zdarzało się, że ktoś anonimowo podrzucał jej pod drzwi malutkie kotki w kartonie... Ona wtedy stara się znaleźć im nowy dom, moja młodsza, 16-letnia siostra często jej w tym pomaga i już kilka razy kotki trafiły do jej znajomych.
Kiedyś pod drzwi sąsiadki ktoś podrzucił 3 maleństwa, Grace była najmniejsza z miotu, słabo się jeszcze trzymała na nogach, poza tym była strasznie brzydkaOd razu się zdecydowaliśmy i tak już u nas została
![]()
A za ok. miesiąc przygarniamy biało-rudego dachowca
TŻ go tak położył.. a kot zasnął
Cherie pisze:Bardzo ładne zdjęcia, ale chyba nie są w stani pełni oddać uroku tego miejscaa TŻ faktycznie ma talent
A czy mogę spytać gdzie ta Palmiarnia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Lifter i 31 gości