Trzymam kciuki za caloksztalt!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Koło 4tej z zamkniętymi oczami dowlokłam się do kuchni i wrzuciłam mu 100g tackę a jak wstałam po 6tej nie było już śladu a kota domagała się jedzenia. Do 7.30 po kolejnej puszce nie było już śladu a kota na dzwiek otwieranej szafki dostawała wariacji.
czarna.wdowa pisze:Ile taki 3,5kg kot może zjeść![]()
I czy przypadkiem nie jesteśmy narażeni na pożarcie w przypadku braku jedzenia w miskach
![]()
![]()
Dorota pisze: To ja codziennie rano bede sprawdzac, czy jestes na miau![]()
czarna.wdowa pisze:Dorota pisze: To ja codziennie rano bede sprawdzac, czy jestes na miau![]()
Dobra myślBo serio zaczyman się obawiać o to że nas pożre
![]()
czarna.wdowa pisze:Rano dostaje tackę 100g Animondy lub innej dla kociąt, po południu ok. 200g domowego jedzonka (dużo miecha gotowanego lub przemrożonego z odrobiną wypełniacza i warzyw) wieczorkiem ok 100g nabiału (twarożek, jajeczko, kefirek itp) Dodatkowo cały czas stoi micha z suchym Royalem lub Puriną (100-150g dziennie).
A ten wszystko wymłóci i drze się że głodny, każde przejscie do kuchni wiaże sie z omijaniem kota plączącego się pod nogami
) Potrafi zlizywać czekoladę albo zjeść ciastka jak ktoś zostawi na stole - nie mówiąc juz o próbach włamań do szafek z jedzeniem![]()
Dorota pisze: Oddalam![]()
czarna.wdowa pisze:Dorota pisze: Oddalam![]()
Gratuluję prawidłowej postawymam tylko nadzieję że nie głodowaliście z tego powodu
![]()
czarna.wdowa pisze:[A z mięskiem zawsze byłam pewna, że kota nie rusza ale ostatnio zmieniłam zdanie. (...)
Simbo pisze:[Oficjalnie chciałem zaprotestować przeciwko podejrzeniom Dużych![]()
![]()
Nigdy w życiu nie zjadłem żadnego mięska a podejrzewanie śpiącego w drugim kącie domu kota o takie straszne rzeczy uważam za oburzające![]()
Powtarzam po raz kolejny iż wynne jest coś co wyjada jedzonko też z mojej miski. Na razie osobnik ten nie został zidentyfikowany ale jestem na tropiei wtedy zażadam od Dużych oficjalnych przeprosin za szkalowanie mojego dobrego imienia i rekompensaty finansowej (ewentualnie w postaci wołowinki)Simbo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 22 gości