Moderator: Estraven
Czarna Agula pisze:A TŻ-em sie nie martw, też sie znajdzie ale musi być koniecznie kotokochany i lubić sprzątać bo wtedy Duża będzie dalej cała do miziania a nie bedzie straszyć was jakimiś maszynami co mruczą głośniej niż My- Rudy
goska_bs pisze:
Cicho bo sie wyda ze przygotowywuje dywersje i uprowadzenie kociakow
W firmie jeszcze nic nie wiedza o moim planie![]()
Jak wyczuje jakies opory to ... dobrym pretekstem beda Swieta i 3 dni wolnego![]()
A to ze biore Kociaki i cos wiem o tym jak sie nimi zajmowac (niewiele jeszcze wiem ale sie ucze) to zasluga Wasza calego FORUM
za co dziekuje w imieniu swoim oraz Biznesa i Serwisa![]()
(a moze czas pomyslec o nowych imionach skoro nie beda juz firmowymi kotami???)
goska_bs pisze:To znow ja Biznes (ten ciemniejszy Lobuz)
Duza nie tak latwo oswoictym bardziej ze moj brat malo sie stara i nie chcial dzis witaminek
![]()
A i ja nabroilemzerwalem sznurek od rolety a Duza ma takie same w domu (ale te koraliki byla takie fajne
)
a i znow wsadzialem Duzej lepek w kawe z mlekiem.. a Duza tyle razy mowila ze kawa nie bedzie sie dzielic wredotai cos tam bredzi ze w kawie jest mleko i ze to dla mnie nie zdrowe
a i odgryzlem Duzej guzik od marynarki![]()
Ale w koncu trzeba przeciez Duza przetestowaci wyslac do domu zeby szykowala nam miejsce
Fri pisze: co do kastracji to trzeba - bo jak są dwa bedą smrodliwie znaczyć i moga się zacząć agresywnie do siebie odnosić i toczyć boje o dominację zamiast zająć się czymś pożytecznym, na przykład robić na drutach...![]()
agacior_ek pisze:Biznes, powiedz Dużej, żeby w domu popodczepiała te sznurki od rolet jakoś wyżej, bo jeszcze ci wpadnie do głowy je zjeść![]()
kawy to ty chłopie nie pij, bo ci ciśnienie skoczy..
no i pakuj zabawki, jedziesz do domudo prawdziwego domu! masz złotą Dużą... diamentową!!!
niech kupi wam jakiś drapak, choćby najprostszy... albo niech przyklei na ścianie wykładzinę, tak jak tu:
http://upload.miau.pl/1/47233.jpg
tak zrobili Duzi Bigosa http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36071&start=45
Fri pisze:przy tych dwóch pręgowanych budrysach dobre by było kocie drzewko z hamakami i kryjówkami ale to czasem ni jak sie ma do mieszkaniowego fengshui i modernistycznego designuposzukaj w wątkach, bo czasami są i zdjęcia zamieszczone, to trochę drogie ale można zrobić samemu jeśli sie we wczesnej młodości oglądało serial "Pomysłowy Dobromir"
Czarna Agula pisze: Duża , ty se nie myśl że na kota to chłopa poderwać nie idzie...jeszcze nie wiesz jakie fajne chodzą po tym świecie.
Znowu mi sie do klawy dorwał...wrrrale swoją drogą ten kot ma trochę racji. Gdyby nie TŻ ...to kto wie
(czyt. wcześniejsze posty o zakoceniu).
A co do drapaka to myśmy kupili na Allegro. Poszukaj, są fajne i tańsze niż w sklepie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko, włóczka i 149 gości