[MaryLux odeszła ]InkaPigulinka [*] 63 DT ŻEGNAMY MARYSIĘ

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 18, 2024 6:38 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

Silverblue pisze:Oj biedny Fel :(. Ale to dobrze MaryLux że jedziesz, musisz odpocząć a Felek będzie w dobrych rękach. Pielęgniarka która przychodziła do mojej mamy mówiła mi zawsze że zmęczony i znużony opiekun to kiepski opiekun - trzeba myśleć też o sobie , trzeba o siebie zadbać.
Felusiu, zdrowia dla Ciebie :201461 Bo jak będziecie tak z Micią chorować to co ze ślubem będzie :strach:

Powiem szczerze: nie mam siły, żeby się cieszyć z tego, że jadę.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lip 18, 2024 9:33 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

MaryLux pisze:
Silverblue pisze:Oj biedny Fel :(. Ale to dobrze MaryLux że jedziesz, musisz odpocząć a Felek będzie w dobrych rękach. Pielęgniarka która przychodziła do mojej mamy mówiła mi zawsze że zmęczony i znużony opiekun to kiepski opiekun - trzeba myśleć też o sobie , trzeba o siebie zadbać.
Felusiu, zdrowia dla Ciebie :201461 Bo jak będziecie tak z Micią chorować to co ze ślubem będzie :strach:

Odpoczniesz, zregenerujesz się, będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 18, 2024 9:42 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

MaryLux :201428 :201428 :201428

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Czw lip 18, 2024 10:27 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:

Odpoczniesz, zregenerujesz się, będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oby tak było, na razie przygotowania idą przez rozum

MaryLux

Post » Czw lip 18, 2024 12:36 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

Myślę że jak już będziesz na miejscu to będzie inaczej. A wiadomo że martwisz się o Felka i o różne rzeczy, więc to tak zakłóca radość z wyjazdu. Duża.

Felusiu, jak się czujesz? Bo ja troszku chyba lepiej i jestem przy Tobie myślami. Micia.

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Czw lip 18, 2024 12:52 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

Nie jestem pewna, czy tak dobrze MaryLux wypocznie. W tygodniu wymęczą ją różni sadyści pod nazwą terapeuci a w niedzielę ja :mrgreen: . Jedyna korzyść to taka, że doceni szarą codzienność po powrocie! :twisted: I felinoterapię doceni! Felkiem :1luvu:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw lip 18, 2024 14:54 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

A może jednak odpocznie, posiedzi w zieleni, pobawi się, pozna nowych ludzi? Nie będzie myślała o kłopotach...
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lip 18, 2024 19:26 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

Silverblue pisze:Myślę że jak już będziesz na miejscu to będzie inaczej. A wiadomo że martwisz się o Felka i o różne rzeczy, więc to tak zakłóca radość z wyjazdu. Duża.

Felusiu, jak się czujesz? Bo ja troszku chyba lepiej i jestem przy Tobie myślami. Micia.

Troszeczkę lepiej chyba. Ale nie podoba mi się, że Duża gdzieś jedzie i mnie zostawia.

MaryLux

Post » Czw lip 18, 2024 19:27 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

ewkkrem pisze:Nie jestem pewna, czy tak dobrze MaryLux wypocznie. W tygodniu wymęczą ją różni sadyści pod nazwą terapeuci a w niedzielę ja :mrgreen: . Jedyna korzyść to taka, że doceni szarą codzienność po powrocie! :twisted: I felinoterapię doceni! Felkiem :1luvu:

Z drugiej strony - zabiegi będą tylko 3 dziennie, nie będę za to musiała sprzątać, gotować i ganiać po sklepach.

MaryLux

Post » Czw lip 18, 2024 19:27 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

jolabuk5 pisze:A może jednak odpocznie, posiedzi w zieleni, pobawi się, pozna nowych ludzi? Nie będzie myślała o kłopotach...

I powdycha solankę na tężniach

MaryLux

Post » Czw lip 18, 2024 20:27 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

Na pewno będzie fajnie. Świeże powietrze, zieleń i zabiegi.

Felek, ale wiesz, jak Duża wróci to będzie stęskniona i dopiero Cię będzie rozpieszczać :ok: Micia

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Czw lip 18, 2024 20:28 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

Silverblue pisze:Na pewno będzie fajnie. Świeże powietrze, zieleń i zabiegi.

Felek, ale wiesz, jak Duża wróci to będzie stęskniona i dopiero Cię będzie rozpieszczać :ok: Micia

Hmmm

MaryLux

Post » Czw lip 18, 2024 20:30 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Nie jestem pewna, czy tak dobrze MaryLux wypocznie. W tygodniu wymęczą ją różni sadyści pod nazwą terapeuci a w niedzielę ja :mrgreen: . Jedyna korzyść to taka, że doceni szarą codzienność po powrocie! :twisted: I felinoterapię doceni! Felkiem :1luvu:

Z drugiej strony - zabiegi będą tylko 3 dziennie, nie będę za to musiała sprzątać, gotować i ganiać po sklepach.

I oto chodzi :ok:
Żebyś jeszcze mogła nie martwić się, co z Felkiem
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Czw lip 18, 2024 20:57 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

madrugada pisze:
MaryLux pisze:

tego nie przeskoczę, ale jest pod najlepszą możliwą opieką

MaryLux

Post » Czw lip 18, 2024 21:01 Re: InkaPigulinka [*] 63 DT im. Pigułki, Psota i Inki

MaryLux pisze:
madrugada pisze:
MaryLux pisze:

tego nie przeskoczę, ale jest pod najlepszą możliwą opieką

Wiem, że będziesz o nim ciągle myśleć. Dobrze, że masz zaufanie do TDT
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

[poprzednia][następna]