Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Fajna Fotorelacja! Brawo Maciuś![]()
![]()
Braciszku, musicie sobie podzielić terytorium. U nas jest tak, ze w zasadzie Kuchnia i Łazienka, a także Hol są moje. Uszatka rezyduje głównie w pokoju Dużej, ale chodzi też do mniejszego, a reszta kotów rezyduje w mniejszym i łazi do większego. Oczywiście wszyscy chodzą wszędzie, ale mamy swoje rewiry![]()
A MaryLux jest moją Ciocią-Babcią, więc skoro Ty jesteś Moim Braciszkiem, to Twoją Ciocią-Babcią też jest. Ale może chciała się odmłodzić?![]()
Sabcia domyślna
madrugada pisze:Z życia kotów - fotostory by McCiuś. Bardzo miło się ogląda waszą trójkę.
MB&Ofelia pisze:MaCiuś. Faktyczmnie masz pełne łapcie roboty![]()
Niedobrze że jakowyś Duży zabrał wasze-Dropsowe amciu! Miauknij Amorce że jak takowa baranicowa z niej to mogła łebę bronić amciu! Dobrze że chociaż jakoweś chrupcie macie w miseczkach, biedaczki!![]()
Broń teraz swojego łóżeczka. Nowaki jak mają swoje to niech se pusiają na swoim, a co! Ja pozwoliłam kiedyś Ciornej pusiać na moim łóżeczku, i teraz co wieczór zabiera pół łapci Dużej dla się![]()
Lizam cię koleżęsko po uszku
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości