JoasiaS pisze:Śliczne maleńkie![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Śliczne maleńkie![]()
Anna2016 pisze:
Cudne szkraby i te łapunie różowiutkie![]()
![]()
bezbronne maleństwa, rośnijcie zdrowo
jolabuk5 pisze:Podgrzewana maskotkaSuper pomysł dla Maluszek
ewar pisze:OjejA nie masz termoforka na wodę? Wczoraj wysłałam skórę dla małych, mogłam włożyć jakiś, ale nie wiedziałam, że może być potrzebny. Niektóre termoforki do mikrofali trzeba w całości włożyć, nie mają wyjmowanego woreczka. Mniej higieniczne, prawda, bo nie da się ich uprać, tylko przecierać z wierzchu.
edit: mam informację, że paczka jest w drodze do punktu odbioru, najpóźniej jutro powinna dotrzeć, ale kto wie ?
ewar pisze:A ja rozcinałam te woreczki, wysypywałam ziarna, potem wkładałam do czystego i uprasowanego woreczka i go zaszywałam.
Daj znać, jak paczka dojdzie, dobrze? Informacje dochodzą do mnie z opóźnieniem.
mir.ka pisze:u mnie maskotki były całkiem zasikane, ale to tylko tak raz było, dlatego zaryzykowałam pranie wszystkiego razem
Udzielam zezwolenia, duża Inambinka [*]na pewno się ucieszymir.ka pisze:
Tak nie całkiem, bo małej dałam Imię Ina, nie Inka, choć tez nad takim się zastanawiałam, ale.. mała nie jest czarna i nie pytałam o pozwolenie nadania imienia Inka (może zastrzeżone).
Ale zdrobnienie takie samo i od jednego i od drugiego.
MaryLux pisze:Udzielam zezwolenia, duża Inambinka [*]na pewno się ucieszymir.ka pisze:
Tak nie całkiem, bo małej dałam Imię Ina, nie Inka, choć tez nad takim się zastanawiałam, ale.. mała nie jest czarna i nie pytałam o pozwolenie nadania imienia Inka (może zastrzeżone).
Ale zdrobnienie takie samo i od jednego i od drugiego.
Anna2016 pisze:Dobrego dnia Okruszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości