Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Co chcesz Dropsie - młode pokolenie![]()
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Najwazniejsze, że Kolumb ładnie nasiusiał. A narzeczona? Wziął przyklad z Taty Dropsa![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu, Lusiu - Ty jesteś najpiękniejsza na świecie![]()
Niech Twoja Duża jeszcze naumie się takie piękne zdjęcia robić (takie piękne jak Ty) to już będzie ideał![]()
A, kij tam, piękne zdjęcia czy nie to Ty i tak najpiękniejsza, najmądrzejsza, najukochańsza i w ogóle naj, naj.
Kolumbie, Ty też jesteś najukochańszym synkiem ale ... mam wątpliwości co do Twojego zachowania. To nie może tak być, że zaręczasz się z koteczką i nie pytasz Taty o opinię
, pozwolenie, zgodę
.
Drops i ... Tata Drops
mir.ka pisze::1luvu:![]()
jolabuk5 pisze:Co chcesz Dropsie - młode pokolenie![]()
![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Co chcesz Dropsie - młode pokolenie![]()
![]()
Sabcia
Sabciu, no jak to??? Baz zgody Taty do ołtarza????
Ma - ka - bra !!!
KolumbiePokaż się i uzyskaj zgodę Taty !!!
Lusiu, a Ty zgodziłaś się tak bez mojej akceptacji???!!!
Tata Drops!!!
Koffanek Drops!
I - po prostu - Drops !!!
jolabuk5 pisze:Najwazniejsze, że Kolumb ładnie nasiusiał. A narzeczona? Wziął przyklad z Taty Dropsa![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Najwazniejsze, że Kolumb ładnie nasiusiał. A narzeczona? Wziął przyklad z Taty Dropsa![]()
Sabcia
Kolumb NIE wziął przykładu z taty Dropsa. Drops, czyli JA, wziął wszystkie za i przeciw,poradził się dużej i wreszcie wybrał
![]()
![]()
![]()
Usta milczą, serce śpiewa
Koffaj mnie
Usta milczą, dusza śpiewa, koffam Cię;
Każdy uścisk łapki;
Słodko błaga Cię;
Mówi mi, że koffam Cię.
Że koffasz mnie.
Taki ja jestem "romantyczny"![]()
Kolumbie, mój koffany syneczku życzę Ci, żeby Twoja wybranka była piękna duszą i koffała Cię Cię jak ja Lusię i, co ważniejsze, żebyś Ty pokoffał ją całym swoim serduszkiem![]()
Tata Drops.
ewkkrem pisze:Ach, Lusiu, Ty moja Lusieńko Ten cały świat dokoła mówi (wyjątkowo) cała prawdę
![]()
A ... a tak przyziemnie to Ty Kolumba wychowuj. Jak on śmiał zakoffać się bez pytania??? Bez pozwolenia
![]()
Ach, ta dzisiejsza młodzież.
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Najwazniejsze, że Kolumb ładnie nasiusiał. A narzeczona? Wziął przyklad z Taty Dropsa![]()
Sabcia
Kolumb NIE wziął przykładu z taty Dropsa. Drops, czyli JA, wziął wszystkie za i przeciw,poradził się dużej i wreszcie wybrał
![]()
![]()
![]()
Koffaj mnie
Każdy uścisk łapki;
Słodko błaga Cię;
Mówi mi, że koffam Cię.
Że koffasz mnie.
Kolumbie, mój koffany syneczku życzę Ci, żeby Twoja wybranka była piękna duszą i koffała Cię Cię jak ja Lusię i, co ważniejsze, żebyś Ty pokoffał ją całym swoim serduszkiem![]()
Tata Drops.
Usta milczą, dusza śpiewa
Kotaj mnie
Usta milczą pieśń rozbrzmiewa
Kotaj mnie
Cały świat dookoła, tym kotaniem tchnie
Wszystko mówi mi, że Ty
Ty kotasz mnie
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Najwazniejsze, że Kolumb ładnie nasiusiał. A narzeczona? Wziął przyklad z Taty Dropsa![]()
Sabcia
![]()
![]()
![]()
Koffaj mnie
Każdy uścisk łapki;
Słodko błaga Cię;
Mówi mi, że koffam Cię.
Że koffasz mnie.
Tata Drops.
Usta milczą, dusza śpiewa
Kotaj mnie
Usta milczą pieśń rozbrzmiewa
Kotaj mnie
Cały świat dookoła, tym kotaniem tchnie
Wszystko mówi mi, że Ty
Ty kotasz mnie
Lusiu, Dropsie, jacy Wy jesteście romantyczni![]()
![]()
![]()
Śliczne piosenki ułożyliście![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości