MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dostałam umowę o pracę od 1.01.2017 do 31.10.2018 - nie pytajcie dlaczego tak ale 22 miesiące pracy przede mną.
![]()
![]()
![]()
Ja dostałam nowe upoważnienie na zastepowanie szefowej ale bynajmniej się nie cieszę...
Dzieki
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dostałam umowę o pracę od 1.01.2017 do 31.10.2018 - nie pytajcie dlaczego tak ale 22 miesiące pracy przede mną.
![]()
![]()
![]()
Ja dostałam nowe upoważnienie na zastepowanie szefowej ale bynajmniej się nie cieszę...
MB&Ofelia pisze:Ewciu, a Karmi sobie nie przyniosłaś na wieczór?
Ja mam dzisiaj procentowe, bo Karmi upolowałam ostatnie i dałam w prezencie.

klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Ja dziś spędzam sylwestra na Śląsku w Katowicach.![]()
To będzie mój najlepszy sylwester - z muzyką lat 80 - tych czyli lat mojej młodości gdy każdego dnia świeciło słońce i człowiek wiedział ,że żyje .![]()
To sylwester w najlepszym towarzystwie jakie można sobie wymarzyć - z przyjaciółmi z miau![]()
![]()
My też spędzamy Sylwestra w Katowicach![]()
![]()
Nawet chcieliśmy jechać, bo to 15 min, ale za bardzo chcę zrobić zdjęcia z okna o 24

Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Ja dziś spędzam sylwestra na Śląsku w Katowicach.![]()
To będzie mój najlepszy sylwester - z muzyką lat 80 - tych czyli lat mojej młodości gdy każdego dnia świeciło słońce i człowiek wiedział ,że żyje .![]()
To sylwester w najlepszym towarzystwie jakie można sobie wymarzyć - z przyjaciółmi z miau![]()
![]()
![]()
Nawet chcieliśmy jechać, bo to 15 min, ale za bardzo chcę zrobić zdjęcia z okna o 24
To prawie się tam spotkałyśmy![]()
Teraz 5 min przerwy na siusiu i jedziem dalej![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dostałam umowę o pracę od 1.01.2017 do 31.10.2018 - nie pytajcie dlaczego tak ale 22 miesiące pracy przede mną.
Bo czasówki można dawać łącznie na 33 mies.

MaryLux pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Ja dziś spędzam sylwestra na Śląsku w Katowicach.![]()
![]()
![]()
To prawie się tam spotkałyśmy![]()
Teraz 5 min przerwy na siusiu i jedziem dalej![]()
Bez Zuzi i Poli?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dostałam umowę o pracę od 1.01.2017 do 31.10.2018 - nie pytajcie dlaczego tak ale 22 miesiące pracy przede mną.
To ja mam na więcej - pierwsza próbna na 3 mieś. , druga na 24 mieś i teraz ta na 22 mieś.
MB&Ofelia pisze:Przekąska ważna rzeczCo ciekawego konsumujecie?
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, a Karmi sobie nie przyniosłaś na wieczór?
A oczywiście ,że mam jedno żurawinowe a drugie granat z pomarańczą
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dostałam umowę o pracę od 1.01.2017 do 31.10.2018 - nie pytajcie dlaczego tak ale 22 miesiące pracy przede mną.
To ja mam na więcej - pierwsza próbna na 3 mieś. , druga na 24 mieś i teraz ta na 22 mieś.
Ale te 33 mies. liczą się od lutego 2016, wtedy weszło to uregulowanie
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, a Karmi sobie nie przyniosłaś na wieczór?
A oczywiście ,że mam jedno żurawinowe a drugie granat z pomarańczą
O jeee Ewa szalejeszA mogłaś sobie kupić coś - to raz w roku nie zaszkodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Meteorolog1 i 26 gości