Ale w której się zakochałeś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ser_Kociątko pisze:sikamy sobie tu i zaznaczamy trerren
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie martwiaj się że Lilo się zakofał w mię. Ja myślę że w tobie też się zakoffa jakowyś przystojmny kocurro, a może już cię koffa ino jezd nieśmiały i ci tego nie miauknie. W końcu jezdeś piąkną ciorną kotką.
A 3-4 szaszetki to naprawdę malutko! CTwoja Duża powinna dawać ci jeszcze mniamuśności, i kurczoczka, i śmiotanku, i masołko i wszystko.
Książniczka Ofelja między-lączem-a-obiadkiem
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie martwiaj się że Lilo się zakofał w mię. Ja myślę że w tobie też się zakoffa jakowyś przystojmny kocurro, a może już cię koffa ino jezd nieśmiały i ci tego nie miauknie. W końcu jezdeś piąkną ciorną kotką.
A 3-4 szaszetki to naprawdę malutko! CTwoja Duża powinna dawać ci jeszcze mniamuśności, i kurczoczka, i śmiotanku, i masołko i wszystko.
Ofelku, a ile Ty dostajesz amciaku?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie martwiaj się że Lilo się zakofał w mię. Ja myślę że w tobie też się zakoffa jakowyś przystojmny kocurro, a może już cię koffa ino jezd nieśmiały i ci tego nie miauknie. W końcu jezdeś piąkną ciorną kotką.
Ofelku, a ile Ty dostajesz amciaku?
Ineczko. Ja też dostaję za mało amciu. Dwa razy na dzień dostajemy z Małą Ciorną po pół słoiczka barfika. Pewnie bym się z głodu słaniała na łapciach, ale rano czasami udaje się dostać malutki kąsek szynku, wieczorem czasami dostaję kiołbasku albo chrupcie albo parę mniamuśności. A czasami cosik złapnę z talerza Dużej. I jak jezd Bapcia albo Dziatek to czasami mię dają jakoweś smaczmne kąski. A latem łapię bzykacze i ciemy. Jakoś da się na tym przeżyć, ech.
Książniczka Ofelja nienaźarta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1436 gości