I.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
To trzeba wrzucić jakieś fotki specjalnie dla e-cioć
MaryLux pisze:FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
Nie lubię pozować![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. No wieś co, przez gupią Dużą co jezd okropecznie zatuptana i nie ma czasa na nic, to dopiero teraz dotuptałam do twojego nowego wąteczka![]()
![]()
Co u cię słychać? Bo u nas gorąco i się chłodzimy na bałkonu. I pilnujemy czy złe bzykacze nie wracają i nie robią se domcia na naszym bałkonu.
Książniczka Ofelja
U nas też gorąco, miała być burza, ale od 24 godzin dojść nie może. Za to dziś 3 alarmy bombowe były
FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
MaryLux pisze:FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
Nie lubię pozować![]()
Moli25 pisze:MaryLux pisze:FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
Nie lubię pozować![]()
Ale my lubimy patrzec
Moli25 pisze:MaryLux pisze:FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
Nie lubię pozować![]()
Ale my lubimy patrzec
KatS pisze:Ale Ciocie lubią zdjęcia
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. No wieś co, przez gupią Dużą co jezd okropecznie zatuptana i nie ma czasa na nic, to dopiero teraz dotuptałam do twojego nowego wąteczka![]()
![]()
Co u cię słychać? Bo u nas gorąco i się chłodzimy na bałkonu. I pilnujemy czy złe bzykacze nie wracają i nie robią se domcia na naszym bałkonu.
Książniczka Ofelja
U nas też gorąco, miała być burza, ale od 24 godzin dojść nie może. Za to dziś 3 alarmy bombowe były
Strasznie niebezpieczny ten Wrocław się zrobił![]()
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
jak to stanął ?![]()
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:FElunia pisze:MaryLux pisze::evil: Znów mi wątek stanął.
I.
Nie lubię pozować![]()
Inuś czego się nie robi dla cioć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości