Cieszę sie ze wyniki dobre!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mniam, koteczki z kwiatuszkami![]()
Dobrze, że wyniki się pprawiły, doberek!
MonikaMroz pisze:Jakie cudne zdjęcia
Kotimont pisze:
Zdecydowanie rudy jest za to odpowiedzialny
Zaintrygowała mnie sprawa leków na uspokojenie. Iga jest ewidentnie w permanentnym stresie, raz mniejszym, raz większym. Raczej nie pozwala na głaskanie. Boi się wszystkiego. Ciekawe czy kotom można dawać walerianę czy inne ziołowe specyfiki.
Gdyby skrzyżować Tereskę z Igą powstałaby Marysia. Jest śliczna
lilianaj pisze:Cieszę się bardzo, że zdrówko Was nie opuszcza.
Dobrze, że wyniki Marysi się poprawiły. Wydaje mi się, że jak na starszą panią, to i tak jest świetnie. No i z Kitusią pełen sukces! Super!
Zdjęcia przepiękne. Jak zwykle. Powinnaś się zająć fotografowaniem kotów zawodowo. Masz duże doświadczenie, tym bardziej, że i Twoje modelki podobno nie zawsze są bardzo chętne do współpracy. Jeślibyś robiła zdjęcia kotów na wystawach, to myślę, że byłoby to dla Ciebie korzystne finansowo, a dla hodowców - prestiżowo.
mir.ka pisze:piękne kwiatuszki dosłałyście ślicznotki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Czesc Dziewczynki![]()
Bardzo bardzo bardzo podobają mi sie te "słabe" zdjecia! Cześciej takie wiec rób, moje oczy sa szczęśliwe![]()
![]()
Dzis jest dzien niespodziewanego buziaka!![]()
Tyle razy co ja z zaskoczenia wycalowalam dzis baniaczki moich Futerek to moje![]()
Codziennie całuje, ale dzis aż przesadziłamdziwnie patrza na mnie juz
Moli25 pisze:Ciociu, a wiesz ze ostatnio mielismy wycieczkę po klatce?
Patrz tu, chodziliśmy wzdłuż korytarza, ale Duza broniła nam iść w druga strone, musi byc tam cos ciekawego skoro tak sie upierała i ciagle mówiła, tam nie, tam nie wolno, Fuksiu, Molka w druga![]()
Ale radosci mielismy!
Fuks ciagle leżący pod drzwiami
Moli25 pisze:aha i najważniejsze, skarga!
Duza sie śmieje ze mnie non stop, możesz jej powiedzieć zeby sie nie śmiała?
Czy ja mam ogon długi jak surykatka?? Ponoć tak...
Fuks surykatka
klaudiafj pisze:W maju czy w czerwcu będę mieć końcowy egzamin w ZPAFie z IIIgo stopnia fotografii (ostatni buuuu) i moja praca dyplomowa (czyli zdjęcia wydrukowane i oprawione wystawowo) będzie właśnie z fotografii mobilnej, czyli telefonicznej
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 19 gości