Kot miał drtapak podpisany i nie drapał ? No analfabeta jakiś ! Wydali kota a nie sprawdzili , czy czytać potrafi ? Skandal !!!
A powaznie . Macie rację . Nigdy się nie wie , na kogo się trafi . I nigdy nie ma pewności do końca .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze:Masza przynosi z podwórka różne dziwne rzeczy... Między innymi pająki,żuczki oraz ziemięNormalnie przynosi w pyszczku grudki ziemi. Nie pojmuję mojego kota niestety. A że rozpuszczone jak dziadowskie bicze? No i co z tego? Artem robi co chce, Masza robi co chce, Trufla i Brutus to samo.... Teoretycznie powinnam jakoś na nich wpłynąć,żeby się zachowywały przynajmniej przy ludziach ale jakoś nie mam serca...
W teorii kocie michy stoją na akwariach chomików. W praktyce stoją wszędzie z różnym żarełkiem do wyboru. Teoretycznie koty nie powinny łazić na przykład po blatach w kuchni. W praktyce... No wiecie o co kaman no nie?
Mam swoją teorię dotyczącą kotów, jak mi się skrystalizuje to wrzucę opowiastkę. Najogólniej rzecz biorąc chodzi o to,że gdzies w odległej galaktyce jest planeta na której żyją wyłącznie koty i mają ludzi za niewolników... No. A ci ludzie to są uwarunkowani przy pomocy wszczepów domózgowych.... Dobra, opowiastka się kluje, kiedyś na 100% ją napiszę
![]()
No bo kochamy koteczki c`nie kochane dziewczynki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości