Jedyne wytłumaczenie starość i skleroza.
Pozdrawiamy z Bułeczkowa.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:
A później chodzą i mówią ze pracy nie ma, ale swojej winy nie widzą w różnych sytuacjach
muza_51 pisze:Dlaczego ja zawsze taka spóźniona.A tak mi się marzył post pierwszy w nowym 30 wątku.
Jedyne wytłumaczenie starość i skleroza.
Pozdrawiamy z Bułeczkowa.![]()
![]()
Moli25 pisze:Cześć Ewa![]()
Historia![]()
Ludzie są tak nieodpowiedzialnicoś strasznego....
A później chodzą i mówią ze pracy nie ma, ale swojej winy nie widzą w różnych sytuacjach
Myszolandia pisze:ale gwiazda
Moli25 pisze:
Spoko,za jakiś czas się odezwie,czy może wrócić,bo raczej teraz w 99,9 % ją wyeeee....wysiudają z roboty
MB&Ofelia pisze:Współczuję zabranej soboty.
Ja zawsze czekam na weekend jak na zbawienie.
MaryLux pisze:No fakt, za przystąpienie do pracy pod wpływem jest dyscyplinarka w trybie natychmiastowym, żadne świętyboże nie pomoże...
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:ale gwiazda
Moli25 pisze:
Spoko,za jakiś czas się odezwie,czy może wrócić,bo raczej teraz w 99,9 % ją wyeeee....wysiudają z roboty
Z tego co się orientuję to dostanie dyscyplinarkę w trybie natychmiastowym. Dziś jak weszłam do sklepu bo przyjechała do mnie Baśka i poszła na rozmowę o swoim powrocie - dostałam nowy grafik.
Od jutra do soboty pracuję rano a niedzielę i poniedziałek mam wolny. Zabrali mi sobotę bo też miałam mieć wolną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości