Bo Migdał przechodzi sam siebie. On fruwa- nie biega, ma ogromne zapasy energii, wariuje bez końca

Moderator: Estraven
Mysza pisze:Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki??Albo gdzie jest ten guziczek OFF???
Bo Migdał przechodzi sam siebie. On fruwa- nie biega, ma ogromne zapasy energii, wariuje bez końca![]()
Anusia pisze:Mysza pisze:Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki??Albo gdzie jest ten guziczek OFF???
Bo Migdał przechodzi sam siebie. On fruwa- nie biega, ma ogromne zapasy energii, wariuje bez końca![]()
to wreszcie wiesz co to znaczy miec kota...I teraz powiedz mi choc slowo nt wstajacego bladym switem Malentasa
Mysza pisze:Anusia pisze:Mysza pisze:Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki??Albo gdzie jest ten guziczek OFF???
to wreszcie wiesz co to znaczy miec kota...I teraz powiedz mi choc slowo nt wstajacego bladym switem Malentasa
Ale on nie biega bladym świtemJest lepiej wychowany
Zaczyna dopiero o szóstej
Niestety w weekend też...
![]()
Za to wieczorem szlaeje, musze uważać gdzie stopy stawiam i gdzie siadam.
Szelmaa pisze:nioe marudzę, broń Boże
ciociu Kasiu - dosypujemy Hills'a aczkolwiek na razie jeste bez entuzjazmu ..
Mysza pisze:Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki??Albo gdzie jest ten guziczek OFF???
Kasia D. pisze:
Mysza pisze:zdjęcia kiedyś będą
Beata pisze:Mysza pisze:zdjęcia kiedyś będą
zdjecia beda jak Ciebie nie bedzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Silverblue, Tygrysiątko i 568 gości