Budrys i Migdał & czasowo Radża, Szprotka i Bakalia

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 20, 2004 8:28

Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki?? :twisted: Albo gdzie jest ten guziczek OFF???
Bo Migdał przechodzi sam siebie. On fruwa- nie biega, ma ogromne zapasy energii, wariuje bez końca :roll: :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto lip 20, 2004 8:35

Mysza pisze:Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki?? :twisted: Albo gdzie jest ten guziczek OFF???
Bo Migdał przechodzi sam siebie. On fruwa- nie biega, ma ogromne zapasy energii, wariuje bez końca :roll: :lol:

to wreszcie wiesz co to znaczy miec kota... :twisted: I teraz powiedz mi choc slowo nt wstajacego bladym switem Malentasa :twisted:
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Wto lip 20, 2004 8:58

Mysza pisze:Powiedzcie mi gdzie się wyjmuje kotu bateryjki?? :twisted: Albo gdzie jest ten guziczek OFF???

:ryk: sama chciałabym to wiedzieć. Zwłaszcza w nocy :smiech3:

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Wto lip 20, 2004 9:07

Anusia pisze:

to wreszcie wiesz co to znaczy miec kota... :twisted: I teraz powiedz mi choc slowo nt wstajacego bladym switem Malentasa :twisted:

Ale on nie biega bladym świtem :twisted: Jest lepiej wychowany :lol: Zaczyna dopiero o szóstej 8) Niestety w weekend też... :roll:

Za to wieczorem szlaeje, musze uważać gdzie stopy stawiam i gdzie siadam.
Obrazek

Mysza

Post » Wto lip 20, 2004 9:44

Mysza pisze:
Anusia pisze:

Ale on nie biega bladym świtem :twisted: Jest lepiej wychowany :lol: Zaczyna dopiero o szóstej 8) Niestety w weekend też... :roll:

Za to wieczorem szlaeje, musze uważać gdzie stopy stawiam i gdzie siadam.

hehehe.... 8)
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Wto lip 20, 2004 9:47

Szelmaa pisze:nioe marudzę, broń Boże :D

ciociu Kasiu - dosypujemy Hills'a aczkolwiek na razie jeste bez entuzjazmu ..

:)

:twisted:
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lip 20, 2004 10:16

Mysza, to u nich rodzinne :lol: Rozmawiałam przed chwilą z tatusiem jego braciszka - tez mówi że wszędzie pełno jest Rademenesa, ciągle biega i rozrabia za trzech :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Wto lip 20, 2004 11:08

Jak znajdziesz, natychmiast się podziel tą wiedzą ! Może mi jeszcze coś z mieszkania ocaleje...
Obrazek

Bonkreta

Od: Wto mar 16, 2004 22:22

Post » Wto lip 20, 2004 11:26

Kasia D. pisze: :twisted:

przyzwyczaił ise pernik do Kittena 34. Daję mu codziennie kilka kokietów RC MAine Coon - ale też go w dziąsła gryzą ;)

Hills'a dosypuję po troszku do RC. Kiedyś zjadł całą torbę, ale teraz coś marudzi :twisted:
Obrazek

Szelmaa

Od: Pon maja 24, 2004 10:59

Post » Wto lip 20, 2004 11:33

Szelma, gdzie mam wrzucic fotki Dyzia?
Żeby Myszy watku nie zabałaganić...
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lip 20, 2004 11:40

możesz do - "jak szelma kota tresowała" :)

też mam 2 nowe to tam dzisiaj wrzucę ;)
Obrazek

Szelmaa

Od: Pon maja 24, 2004 10:59

Post » Czw lip 22, 2004 8:52

No i mamy drapak od wiklinki 8)

przyszedł wczoraj i nawet udało mi się samej go złożyć :mrgreen: tylko ze znalezieniem jednej dziurki miałam problem i szukałam jej chyba z godzinę :evil:

Koty drapak zwiedziły, ale zdecydowaie większym powodzeniem cieszy się na razie karton po drapaku, w którym powycinałam dziury :twisted:

zdjęcia kiedyś będą :roll:
Obrazek

Mysza

Post » Czw lip 22, 2004 8:55

Mysza pisze:zdjęcia kiedyś będą :roll:

zdjecia beda jak Ciebie nie bedzie :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lip 22, 2004 8:57

Beata pisze:
Mysza pisze:zdjęcia kiedyś będą :roll:

zdjecia beda jak Ciebie nie bedzie :lol:

:1luvu: :mrgreen:
Obrazek

Mysza

Post » Sob lip 31, 2004 23:27

sie zaniedbuje w tym watku :oops:

Zdjec drapaka nadal nie ma. Dzis mialy byc ale mi baterie w aparacie siadly :evil:

Drapak ogolnie jest lubiany. Koty po nim ganiaja ale tylko w czasie wieczornej glupawki. Budrys dzis to nawet spal w budce, a kilka dni temu widzialam ze spal na poleczce.

Chlopaki sie dogaduja rewelacyjnie. Super sie razem bawia, ale ta mala brazowa kochana cholera uwielbia zabawe od piatej rano :evil: i ta biala klucha daje sie w to wciagnac. A tak bylo pieknie :roll:

Ostatnio Budrynio zaczal grymasic przy jedzeniu. Animonda bleee, wolowinka eee tylko jak pancie porzuca miesko po kuchni :twisted: No tom sie wkurzyla ;) i postanowilam kota przetresowac. Nie chce Animondki- Migdal zje. Nie chcesz mieska- Migdal zje. Migdal cwiczy pojemnosc swojego zoladka :twisted: :lol: Budrysowi odmierzylam przepisowa wielkosc suchego i juz. Zjadles kochanie? To masz pusta miche do rana :twisted:
I tak jest od dwoch dni. Od Animondki nadal odpoczywa ale dzis udalo mu sie zjesc kilka kawalkow wolowiny zanim Migdal dopadl do miski :lol:

Migdal robi sie coraz kochanszy. Nadal zwiewa, ale wczoraj ajk byli znajomi i posiedzieli troche to sie nawet do nich przymilal. Nauczyl sie od Budrysa za jak mamusia przychodzi z pracy to trzeba przyjsc do przedpokoju i sie pomiziac. N poczatku przychodzil ale bal sie i odreki zwiwal. Terraz daje sie glaskac prawie bez strachu. No i musze koty na dwie rece glaskac bo Budrys kochany brzusio do glaskania wystawia :lol:

I dzis rano Budrys z Migdalem spali mi pomiedzy nogami :lol: Razem ze mna na lozku :1luvu:

I przepraszam za literówki bo popiwie jestem, a ta durna klawiatura ma problemy z polskimi literami :roll:
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]