Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:Beniu, Twoja Duża choćby jadła tyle co Ty nie będzie gruba, to u Was rodzinne
Duża Meli i Nurisia
Milena_MK pisze:Hmmm moze mas racjem ciociu, ale na fselki wypadek ja jej zafse bendem pomagał w jedzeniu. S cystej troski. Beniu miłosierny
Milena_MK pisze:Jak Wam mija weekend?
My wczoraj byliśmy na wystawie World Press Photo. Bardzo ciekawa. A dzisiaj wybieramy się na Targ Śniadaniowy - takie cotygodniowe wydarzenie w Krakowie, gdzie można kupić pyszności z rynku lokalnego.
Zauważyłam, że Benio bardzo poprawnie zachowuje się przy moim mężu - nie wskakuje na stół, gdy ten je, nie narzuca mu się. Czyżby czuł respekt przed samcem alfa?
MamaMeli pisze:Milena_MK pisze:Jak Wam mija weekend?
My wczoraj byliśmy na wystawie World Press Photo. Bardzo ciekawa. A dzisiaj wybieramy się na Targ Śniadaniowy - takie cotygodniowe wydarzenie w Krakowie, gdzie można kupić pyszności z rynku lokalnego.
Zauważyłam, że Benio bardzo poprawnie zachowuje się przy moim mężu - nie wskakuje na stół, gdy ten je, nie narzuca mu się. Czyżby czuł respekt przed samcem alfa?
Miałam iść jak była w BP i w końcu się nie wybrałam, za to była moja mama jak tu byłaa ja w tygodniu wybieram się na wieeelką wystawę malarstwa holenderskiego z XVII wieku, Heda, Rembrandt, Vermeer.... mniami
Milena_MK pisze:Czy jestem jedyną osobą, która jutro (i pojutrze) będzie w pracy ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 75 gości