Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Basiku , tulamy Was i ślemy moc pozytywnej energii , dla Ciebie , Seweryna i trzody chle... , znaczy się stadła domowego![]()
Że stadka futrzastego
oto to to oto właśnie to chciałem ten tego ten napisać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Basiku , tulamy Was i ślemy moc pozytywnej energii , dla Ciebie , Seweryna i trzody chle... , znaczy się stadła domowego![]()
Że stadka futrzastego
barbarados pisze:Lońka lata , zaczepia koty i bawi się tunelem . Ona uwielbia piłeczki .
Filek się z nią zagryza , Czesio też . Luna i Larka udają , że nie widzą . One są ponad tego szkraba .
Aga , ja z tych pieluch nie wyjdę![]()
Isabell , ale ja jej chciałam miąsko a nie skórę dać![]()
Ale co racja , to racja . Takie małe groźne rozkłada na łopatki . Koty również , Larka tak patrzyła![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:MB dziękuję .
Niech one wszystkie będą zdrowe , bo ja już sił nie mam . Jak człowiek jest chory , to jakoś to przejdzie , jak zwierzak choruje , to już masakra .![]()
Dziś tego małego bąka męczyłam . Wzięłam rano , posadziłam na łóżeczku i nie dałam spać tylko turlałam jak kluchę . I zwiać też nie dałam .Lońka miałą mnie tak dosyć , że aż na mnie poszczekiwała .
A potem obrażona poszła spać za wersalkę .
Czesio ją nauczył zrzucać ze stołu![]()
Kuba , trzoda . Zwłaszcza przy miskach .
agusialublin pisze:barbarados pisze:MB dziękuję .
Niech one wszystkie będą zdrowe , bo ja już sił nie mam . Jak człowiek jest chory , to jakoś to przejdzie , jak zwierzak choruje , to już masakra .![]()
Dziś tego małego bąka męczyłam . Wzięłam rano , posadziłam na łóżeczku i nie dałam spać tylko turlałam jak kluchę . I zwiać też nie dałam .Lońka miałą mnie tak dosyć , że aż na mnie poszczekiwała .
A potem obrażona poszła spać za wersalkę .
Czesio ją nauczył zrzucać ze stołu![]()
Kuba , trzoda . Zwłaszcza przy miskach .
jak tak każde coś od siebie małą nauczy to będziesz miała niezłą łobuzice
vanesia1 pisze:Basia, nam się trafiają takie charakterne dziewczyny
barbarados pisze:vanesia1 pisze:Basia, nam się trafiają takie charakterne dziewczyny
Świete słowa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Avian i 76 gości