Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 15, 2014 20:15 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

dzika ruta pisze:Za to zyskał nowy image - zrobił się na Azazella (gdyby jeszcze był płomiennie rudy :wink: ).

kiej mnie się podobał a la Dracula, buuuuuu.....

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Wto kwi 15, 2014 20:22 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:kiej mnie się podobał a la Dracula, buuuuuu.....

No ba, z taką fizis, to wszystkie laski musiały być jego 8)
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Wto kwi 15, 2014 20:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:
casica pisze:Zakładam tak na podstawie siedzenia i wgapiania się w stosownym, a może nabożnym, milczeniu :)

wew tym wątku takie słowa? fi donc! :mrgreen:

Mam nadzieję, że ten watek nie ma określonej linii programowej przekładającej się na jedynie słuszny tok rozumowania oraz jedynie słuszne w tonie wypowiedzi :roll:
KotkaWodna pisze:
casica pisze:Wyłuszczenie gałki ocznej, no brzmi przyjemnie, ale ja w pierwszej chwili pomyślałam, że chodzi o ejakulację intelektu :wink:

za pierwszym byłabym owszem, o drugim chyba nie może być mowy, jeśli masz na myśli te osoby, które ja mam na myśli, a Ty być może podejrzewasz, że ja właśnie je mam na myśli ^^

Zapewne tak, i mam słusznego - jaki intelekt, taka jego erupcja, a w zasadzie ejakulacja :P
kotkins pisze:Specjalnie dla Casicy :ewisceracja.
I nie wolno szukać w goglach! :mrgreen:

A co to egzamin jakiś?

Kojarzy mi się z czymś sympatycznym. Lubię takie czynności, ostatnio zaś najbardziej ekskarnację :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto kwi 15, 2014 20:40 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

casica pisze:
KotkaWodna pisze:
casica pisze:Zakładam tak na podstawie siedzenia i wgapiania się w stosownym, a może nabożnym, milczeniu :)

Mam nadzieję, że ten watek nie ma określonej linii programowej przekładającej się na jedynie słuszny tok rozumowania oraz jedynie słuszne w tonie wypowiedzi :roll:

no przeca nie o to idzie.
Tylko o to - ja i nabożność? ne, to se ne da, pane Havranek ;>

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 20:48 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:
casica pisze:
KotkaWodna pisze:

no przeca nie o to idzie.
Tylko o to - ja i nabożność? ne, to se ne da, pane Havranek ;>

Ale przecież nie Ty zasiadłaś i wpatrujesz się bez ruchu, bezruch połączony z wpatrywaniem kojarzy mi się z rozmodleniem :P

casica

Post » Wto kwi 15, 2014 20:52 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

casica, ale nie rozważasz noszenia wiadomej skóry niczym azteccy kapłani, prawda?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 15, 2014 20:52 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

He, he, he ,że tak powiem... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 15, 2014 20:59 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Wy dalej używajcie takich trudnych słów, to zaraz się jakaś inteligencja z trzema szarymi komórkami na rodzinę poczuje na wszelki wypadek obrażona i zadenuncjuje jak nic :twisted:

Ale jak się bawimy w koprolalię, to może hemilaminektomia kogoś urazi :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto kwi 15, 2014 21:06 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

z tym donosem "na wszelaki słuczaj" to, cholera, w rzeczy samej możliwe, wszak niskolotność ma w pakiecie nadętość ego i przeczulicę własną :mrgreen:
żeby nie było wątpliwości - modlić się tu nie trza. Już pisałam, że można się nie zgadzać z cieciem wątku? pisałam, no.
O!
mam słówko fajne!!
Głosolalia!
Pasuje tym bardziej, że znamy takich, co mówią tutaj wieloma językami.
Na raz :mrgreen: .
I w żadnym sensownie....

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 21:13 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Alienor pisze:casica, ale nie rozważasz noszenia wiadomej skóry niczym azteccy kapłani, prawda?

Ekskarnacja to nie oskórowanie, tylko pozbawienie kośćca tkanek miękkich, np. przez gotowanie trupa :P

Płaszczyk, tu mam dylemat :roll: oskórować tak i nawet chętnie, ale żeby zaraz popylać w płaszczyku ze skóry X, Y, Z? No weź, staram się dbać o wygląd :x

casica

Post » Wto kwi 15, 2014 21:25 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Z tego co pamiętam to oni akurat najpiękniejszych fizycznie i dobrze urodzonych wybierali do tego zaszczytu.

A z tego zabiegu excarnacji to z tego co pamiętam wziął się nasz testament, od testa - garnka, w którym sprawiali, że mogli nawet latem transportować szczątki nieszczęśliwie zeszłego, no i francuska głowa czyli tete.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto kwi 15, 2014 21:29 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Hannibal Lecter.
Pomagał Clarice Starling (jeśli się napisałam nazwisko -przepraszam) złapać Buffalo Billa.
Ów trudnił się szyciem sobie wdzianka ze skóry ludzkiej a konkretnie damskiej.
W "Milczeniu owiec".

Nadmienię ,że Hannibal Lecter to mój ulubiony bohater literacki:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 15, 2014 21:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

I powiedz że jeszcze oglądasz Hannibala z Madsem Mikkelsenem w roli tytułowej :mrgreen: . Podobno świetny serial, ale boję się, że będzie zbyt dołujący.

A ja glosolalii nie uprawiam tylkom filolog z serca i krwi i kości :D

Alienor

Post » Wto kwi 15, 2014 21:35 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ha, ktoś widział gdzie to już dotarło: https://www.facebook.com/radiomariacostarica :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto kwi 15, 2014 21:41 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Alienor pisze:Z tego co pamiętam to oni akurat najpiękniejszych fizycznie i dobrze urodzonych wybierali do tego zaszczytu.

A z tego zabiegu excarnacji to z tego co pamiętam wziął się nasz testament, od testa - garnka, w którym sprawiali, że mogli nawet latem transportować szczątki nieszczęśliwie zeszłego, no i francuska głowa czyli tete.

Oni, oni :roll: Onych skórować nie mam najmniejszych szans, a wrogów moich i owszem. W płaszczyku pozszywanym z owych chadzać nie zamierzam bo mało estetyczny byłby :)

O etymologii słowa testament nie wiem nic, ale może i masz rację, nie wiem :)

casica

[poprzednia][następna]