dzika ruta pisze:Za to zyskał nowy image - zrobił się na Azazella (gdyby jeszcze był płomiennie rudy).
kiej mnie się podobał a la Dracula, buuuuuu.....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzika ruta pisze:Za to zyskał nowy image - zrobił się na Azazella (gdyby jeszcze był płomiennie rudy).
KotkaWodna pisze:kiej mnie się podobał a la Dracula, buuuuuu.....
KotkaWodna pisze:casica pisze:Zakładam tak na podstawie siedzenia i wgapiania się w stosownym, a może nabożnym, milczeniu
wew tym wątku takie słowa? fi donc!![]()
KotkaWodna pisze:casica pisze:Wyłuszczenie gałki ocznej, no brzmi przyjemnie, ale ja w pierwszej chwili pomyślałam, że chodzi o ejakulację intelektu
za pierwszym byłabym owszem, o drugim chyba nie może być mowy, jeśli masz na myśli te osoby, które ja mam na myśli, a Ty być może podejrzewasz, że ja właśnie je mam na myśli ^^
kotkins pisze:Specjalnie dla Casicy :ewisceracja.
I nie wolno szukać w goglach!![]()
casica pisze:KotkaWodna pisze:casica pisze:Zakładam tak na podstawie siedzenia i wgapiania się w stosownym, a może nabożnym, milczeniu
Mam nadzieję, że ten watek nie ma określonej linii programowej przekładającej się na jedynie słuszny tok rozumowania oraz jedynie słuszne w tonie wypowiedzi![]()
KotkaWodna pisze:casica pisze:KotkaWodna pisze:casica pisze:Zakładam tak na podstawie siedzenia i wgapiania się w stosownym, a może nabożnym, milczeniu
Mam nadzieję, że ten watek nie ma określonej linii programowej przekładającej się na jedynie słuszny tok rozumowania oraz jedynie słuszne w tonie wypowiedzi![]()
no przeca nie o to idzie.
Tylko o to - ja i nabożność? ne, to se ne da, pane Havranek ;>
Alienor pisze:casica, ale nie rozważasz noszenia wiadomej skóry niczym azteccy kapłani, prawda?
Alienor pisze:Z tego co pamiętam to oni akurat najpiękniejszych fizycznie i dobrze urodzonych wybierali do tego zaszczytu.
A z tego zabiegu excarnacji to z tego co pamiętam wziął się nasz testament, od testa - garnka, w którym sprawiali, że mogli nawet latem transportować szczątki nieszczęśliwie zeszłego, no i francuska głowa czyli tete.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości