Moje Tałatajstwo Kmicic mi leci z wagi :( proszę o rady!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 07, 2014 7:02 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

O matko, ale kosmici :roll: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 07, 2014 11:29 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

phantasmagori pisze:
Erin pisze:Ale cuda tu widzę :P

A no, cudeńka nad cudeńkami :1luvu:
A u mnie dzisiaj dwa telefony o Sroczki :twisted:
Tel nr 1. Pani chciała wyprawkę + gwarancję pokrycia leczenia, gdyby kotka zachorowała w przyszłości.
Widać darmowa sterylka to za mało. Po jelenia wysłałam na rykowisko :twisted:
Tel nr 2. Chłop chciał do myszów łapania :evil:
Akurat odebrał mój Tż, Poinformował że i owszem, jeśli wszystkim swoim myszom powtyka kolorowe piórka w d... bo tylko na takie polują :ryk: :ryk: :ryk:

No ba , jak ci ludzie mogą funkcjonować bez używania mózgu :roll:
a z tymi piórkami w d... super TŻ załatwił sprawę :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 07, 2014 12:10 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

udostępnij mi swojego TŻta...
przedwczoraj rozmawiałam z pewną madamą z Gdańska, która zainteresowanie swe wyraziła Piką.
Na wieść o konieczności kontroli weterynaryjnych, entuzjazm mamdamy sklęsł.
Ponadto dowiedziałam się, ze ma małża alergika. Dość osobliwego alergika, bo tylko na czarną sierść psią 8O . Poradziłam jej westa albo shit-tzu, albo grzywacza.
A potem okazało się, że w czasie naszej rozmowy była na wizycie pa u mamdamy, znajoma psiara z Gdańska, która zaproponowała madamie wzięcie psa ze schronu i dowiedziała się, że madama woli z fundacji, bo w schronie trzeba zapłacić 30 zł! :ryk:

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Wto sty 07, 2014 23:07 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

Kolejna niestrudzona na drodze do Pacanowa :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sty 08, 2014 18:31 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

phantasmagori pisze:Kolejna niestrudzona na drodze do Pacanowa :twisted:

:mrgreen: Koziołka Matołka już dawno przegoniła :wink:

Erin

Post » Czw sty 09, 2014 21:04 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

Sroczek dalej nikt nie chce :( Telefon milczy jak zaklęty :(
A dziewczyny rosną, Sonia podgryza delikatnie, Suri zagląda w oczy tym swoim zezikiem i wygina się rozkosznie :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw sty 09, 2014 21:11 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

cisza na łączach...

inga.mm

Post » Czw sty 09, 2014 22:13 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

Najtrudniejsze jest to, że my się z każdym dniem bardziej w nich zakochujemy.
Co ja gadam, one nas już dawno na łopatki rozłożyły.
Niby staramy się blokować emocje w sobie . To są tymczasy, czyli uratować, wyleczyć, wydać, ratować następne.
Na tym polega ta gra.
Serce nie sługa, pęknie, ale rozum musi zwyciężyć. Tylko wytłumacz to sercu, kiedy się takie chuchro przytula do Ciebie i zagląda z ufnością w oczy :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt sty 10, 2014 0:25 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

ja mam ten sam problem na zasadzie mieć ciastko i zjeść ciastko

inga.mm

Post » Pt sty 10, 2014 7:34 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

No to za domek nadal :ok:

Erin

Post » Nie sty 12, 2014 20:15 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

Kochani Justa@zwierzaki wynalazła moim Sroczkom super domek w Tychach :1luvu:
Dzisiaj też pojechała z nami na wizytę przedadopcyjną :D
Sroczki zaakceptowały domek, Panią i dzieciaki, które mają fantastyczne podejście do zwierząt :D
Sonia była trochę nieśmiała, Suri natomiast obejrzała wszystkie kąty, a po godzinie dawała sobie buzi z sześcioletnią dziewczynką, oraz ocierała się o Panią i chłopczyka :D
Domownikom Sroczki również się spodobały :D
Teraz domek musi się przygotować na przybycie nowych domowników, zakupić kocią wyprawkę i w przyszłą sobotę Sroczki zmieniają miejsce zamieszkania :D :ok:

Justynko, nie wiem jak mam Ci dziękować :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 12, 2014 23:12 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

phantasmagori pisze:Kochani Justa@zwierzaki wynalazła moim Sroczkom super domek w Tychach :1luvu:
Dzisiaj też pojechała z nami na wizytę przedadopcyjną :D
Sroczki zaakceptowały domek, Panią i dzieciaki, które mają fantastyczne podejście do zwierząt :D
Sonia była trochę nieśmiała, Suri natomiast obejrzała wszystkie kąty, a po godzinie dawała sobie buzi z sześcioletnią dziewczynką, oraz ocierała się o Panią i chłopczyka :D
Domownikom Sroczki również się spodobały :D
Teraz domek musi się przygotować na przybycie nowych domowników, zakupić kocią wyprawkę i w przyszłą sobotę Sroczki zmieniają miejsce zamieszkania :D :ok:

Justynko, nie wiem jak mam Ci dziękować :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochana Elu , jak mówią ;;wszystkie koty nasze są '' i tak naprawdę gdyby nie Ty to by ich juz nie było , gdyby nie Twoja walka o ich życie , a walczyłaś o nie jak lwica i ich adopcja będzie pięknym dokończeniem twojego dzieła , Elu wielki szacun !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 13, 2014 0:12 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

Walczyłam, nie przeczę. Ale one były u mnie, ja się tej walki podjęłam. Ale to Ty stałaś w tej walce koło mnie, ciągle służąc radą i pomocą. To Ty pamiętałaś o nich, to Ty znalazłaś im wspólny, fajny dom. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon sty 13, 2014 0:32 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

phantasmagori pisze:Walczyłam, nie przeczę. Ale one były u mnie, ja się tej walki podjęłam. Ale to Ty stałaś w tej walce koło mnie, ciągle służąc radą i pomocą. To Ty pamiętałaś o nich, to Ty znalazłaś im wspólny, fajny dom. :1luvu:

Ja tylko podpowiadałam to co mnie moi weci nauczyli :oops: A Ty słuchałaś i te wiedze wykorzystałaś w właściwy sposób :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 13, 2014 0:37 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie - szukamy domku ;)

No i za to dzięki :1luvu:
Bo jeśli chodzi o wiedzę to ja Ci sznurówki obgryzam :D
I bardzo Ci dziękuję, iż mogę czerpać z Twego źródełka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]