Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zysia1986 pisze:Fakt jest jeden .. ze zadzwonilam do tej kobiety pol godziny temu . A ona 'Droga Pani gdybym Pani powiedziala o pchłach to By Pani w ogole sie zniechcecila a pierwsze co jej powiedzialam ze moze Pani corka ma alergie na taka ilosc pcheł ...A ona "Byc moze" Ja po prostu zbyt szybko podjelamo decyzje o checi posiadania kota " " Mąż sprawil mi prezent na urodziny , ale nie spodziewalam sie ze to beda takie koszta z utrzymaniem kota i piasek i jedzenie te szczepienia droga Pani ja juz mam psa .. co prawda w budzie .. ale to i tak dla mnie wydatek ... a kota chcialam bo sasiedzi maja takiego samego i taki ladny wie Pani jak to jest ja to sroka jestem co zobacze to chce "
Dziewczyny normalnie jak z nia gadalam mialam otwarta buzie jak karp .. nie wierzylam w to co ona mowi .. zapytalam sie jej czy Pani sobie robi jaja ? a ona " Absolutnie " "Ciesze sie ze kotek u Pani ma dobrze i niech Pani nie przesadza kilka pcheł w ta czy w tamta to nie taki dramat... kiedys koty cale zycie lazily z pchłami i zyły ... przesadza Pani to tylko KOT "
Brakuje mi słow ... Okazuje sie ze Ramzi byl nieudanym prezentem :/ Zapewne wyrzucilaby go albo nie wiem sprzedala jeszcze drożej ..masakra . Nie powinnam tego pisać na forum ale gdyby byla taka mozliwosc to wzięlabym te wszystkie pchły gdyby zyły i rozsypałabym jej na głowie :/ w jej pieknych bujnych włosach . CO ZA KROWA !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 105 gości