Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Cienko . Luna temperatury dostała . Wet mówi , że to od stanu zapalnego . Po lekach zjadła troche , pochodziła , zjadła obiadek i śpi .
Spilett pisze:Biedna czarniutka LunkaPogłaskuniaj ją od nas!
Spilett pisze:A bo mi się Lunki pomyliły! Myślałam, że to Lunka od Bellemere xDSorki, ale zakręcona jestem na wieczór
Spilett pisze:Też ma nick na B więc to moje ślepakowe przeoczenie
Coś mi się na mózg rzuciło
barbarados pisze:Nic sie nie stało . I nie na mózg tylko przemęczenie jesienne wychodzi .
Brała niedawno antybiotyk . Tamto przeszło , jest nowe . Kręgosłup tym razem . Przeciwbólowe i przeciwzapalne nie dały wiekszego efektu . Stan zapalny od kręgosłupa . Podobno . Ta temperatura mnie martwi .
barbarados pisze:Nic sie nie stało . I nie na mózg tylko przemęczenie jesienne wychodzi .
Brała niedawno antybiotyk . Tamto przeszło , jest nowe . Kręgosłup tym razem . Przeciwbólowe i przeciwzapalne nie dały wiekszego efektu . Stan zapalny od kręgosłupa . Podobno . Ta temperatura mnie martwi .
barbarados pisze:Antybiotyki sa osłonowo . Nivelinem zamierza leczyć . A ja juz nie wiem . Tu nie ma dobrego rentgena cyfrowego . Na zwykłym takie coś nie wyjdzie . Mam ochote wszystkich wetów w mieście oblecieć .I konsultację zrobić .
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970, Wojtek, zuza i 27 gości