Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bellemere pisze:Elisia, tu Luna. Bo ja słyszałam że Ty jeść nie lubisz. A ja lubiem, ale tylko suche. A te mokre ciapy to dziwne są. A Ty lubiś chrupki? Może powiedzmy tym dużym, co lubimy, bo one tak będą szukać i szukać, i same w ogóle niepyszne rzeczy nam dawać. I one w ogóle nie wiedzą, co kotki lubiom!
NatjaSNB pisze:Milenka, czy ja mogę poprosić o więcej fotek Benia z bliska? Zwłaszcza pysio... bo ja absolutnie nie znam tej rady, nigdy na żywo nie widziałam a on tak niesamowicie wygląda![]()
Milena_MK pisze:NatjaSNB pisze:Milenka, czy ja mogę poprosić o więcej fotek Benia z bliska? Zwłaszcza pysio... bo ja absolutnie nie znam tej rady, nigdy na żywo nie widziałam a on tak niesamowicie wygląda![]()
pewnie, zrobię mu jak mi się tylko udastronkę wcześniej są jego dzisiejsze zdjęcia jak sobie śpi słodko
w zasadzie tylko wtedy udaje mi się mu zrobić zdjęcia, bo tak to jest za ruchliwy
Milena_MK pisze:Ja też ze wszystkich postaci najbardziej lubię Kłapcia i mam mnóstwo gadżetów z nim właśnie, natomiast charakterem i różnymi głupimi tekstami najbardziej podobno przypominam TygryskaMało tego, jak oglądamy z synkiem Niezwykłą Przygodę, to potrafię się tak głośno śmiać z niedobrykanego ogonka Tygryska, że aż mój syn się na mnie dziwnie patrzy. No i oczywiście standardowo na bajkach też płaczę, a wtedy młodemu już taki obciach robię, że hej!
Sheila86 pisze:Milenko ja uwielbiam wszystkie bajkiA płakać przy bajkach to obowiązkowo muszę tak jak i przy filmach, smutek, radość, wzruszenie. Każda emocja jest dobra żeby sobie popłakać - no i oczy zawsze nawilżone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 73 gości