Elisha i Beniamin - cz. II - kastracja z komplikacjami ;(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 10, 2013 12:33 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Ja jestem fanka prosiaczka :1luvu:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Czw paź 10, 2013 12:38 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Ja też jestem fanką Osiołka! Jest najlepszy, zresztą nadal mam dwie piżamki z Kłapousiem :mrgreen:

Beniowe uuuuuszyyyy :1luvu: i zmarszczone czółko! Uwielbiam!

Elisia, tu Luna. Bo ja słyszałam że Ty jeść nie lubisz. A ja lubiem, ale tylko suche. A te mokre ciapy to dziwne są. A Ty lubiś chrupki? Może powiedzmy tym dużym, co lubimy, bo one tak będą szukać i szukać, i same w ogóle niepyszne rzeczy nam dawać. I one w ogóle nie wiedzą, co kotki lubiom!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Czw paź 10, 2013 14:19 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Kubuś rządzi :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw paź 10, 2013 14:23 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Bellemere pisze:Elisia, tu Luna. Bo ja słyszałam że Ty jeść nie lubisz. A ja lubiem, ale tylko suche. A te mokre ciapy to dziwne są. A Ty lubiś chrupki? Może powiedzmy tym dużym, co lubimy, bo one tak będą szukać i szukać, i same w ogóle niepyszne rzeczy nam dawać. I one w ogóle nie wiedzą, co kotki lubiom!

Ja lubiem chlupki i nie lubiem tych ciap moklych. A mój blat psylodni Benio wsystko lubi. Duzia mówi, zie mam jeść mokle bo nie moźna tylko siuchego i siuchego. Te Duzie sie wogole nie źnajom

Ja też ze wszystkich postaci najbardziej lubię Kłapcia i mam mnóstwo gadżetów z nim właśnie, natomiast charakterem i różnymi głupimi tekstami najbardziej podobno przypominam Tygryska :ryk: Mało tego, jak oglądamy z synkiem Niezwykłą Przygodę, to potrafię się tak głośno śmiać z niedobrykanego ogonka Tygryska, że aż mój syn się na mnie dziwnie patrzy. No i oczywiście standardowo na bajkach też płaczę, a wtedy młodemu już taki obciach robię, że hej!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw paź 10, 2013 15:19 Re: Elisha i Beniamin - część druga

No to widziś, bez sensu, ciemu nie mogą być chrupcie? Jak one takie pysne są? I moja duzia też mi tak mówi, że mokje musię, a ja jej wcioraj pokazałam, że pijem z tego ciornego czegoś, co ciurka wodą! I piłam! A ona mi mówi, że to za mało, to niech ona sama pije, bo ja miałam pełny brzusio i mi bulgotało jak skakałam potem! A ten Benio to dzifny, ale ma fajne usie. Zapytaj się go, ciemu on tak lubi te ciapy? Może jemu jakieś lepsiejsze dają!

Ja Kubusia Puchatka lubię oglądać do dziś, ba, nadal mnie czasem wzrusza! To piękna bajka jest ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Czw paź 10, 2013 15:26 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Eliś, siuche doble! Ja tes jem tylko siuche i duuuuużo pijam wody bo dobla tes! A casem Duza mi da kawałek mięśka, ojojojoj jakie to wtedy doble!
Zjes ze mnom siuche? Duzio mam :)
Perełka

Ja też uwielbiam Tygryska i brykanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw paź 10, 2013 15:39 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Siuche to ja ziem ś kaźdym. Luna, a Ty pij duzio wody bo ja tak pijem i na mnie siem nie złościom. Tseba duzio pić, ale nie wiem, po cio

Benio łapie ostatnie promienie słoneczne :1luvu:
Obrazek

Milena_MK

Post » Czw paź 10, 2013 15:41 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Benio! Śliczny netoperek :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw paź 10, 2013 16:35 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Milenka, czy ja mogę poprosić o więcej fotek Benia z bliska? Zwłaszcza pysio... bo ja absolutnie nie znam tej rady, nigdy na żywo nie widziałam a on tak niesamowicie wygląda :1luvu: :1luvu:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Czw paź 10, 2013 16:37 Re: Elisha i Beniamin - część druga

NatjaSNB pisze:Milenka, czy ja mogę poprosić o więcej fotek Benia z bliska? Zwłaszcza pysio... bo ja absolutnie nie znam tej rady, nigdy na żywo nie widziałam a on tak niesamowicie wygląda :1luvu: :1luvu:

pewnie, zrobię mu jak mi się tylko uda :) stronkę wcześniej są jego dzisiejsze zdjęcia jak sobie śpi słodko :1luvu: w zasadzie tylko wtedy udaje mi się mu zrobić zdjęcia, bo tak to jest za ruchliwy

Milena_MK

Post » Czw paź 10, 2013 16:39 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Milena_MK pisze:
NatjaSNB pisze:Milenka, czy ja mogę poprosić o więcej fotek Benia z bliska? Zwłaszcza pysio... bo ja absolutnie nie znam tej rady, nigdy na żywo nie widziałam a on tak niesamowicie wygląda :1luvu: :1luvu:

pewnie, zrobię mu jak mi się tylko uda :) stronkę wcześniej są jego dzisiejsze zdjęcia jak sobie śpi słodko :1luvu: w zasadzie tylko wtedy udaje mi się mu zrobić zdjęcia, bo tak to jest za ruchliwy

No właśnie widziałam i to drugie zdjęcie tak mnie rozczuliło... i on ma takie krótkie futerko, nie?
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Czw paź 10, 2013 16:41 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Milena_MK pisze:Ja też ze wszystkich postaci najbardziej lubię Kłapcia i mam mnóstwo gadżetów z nim właśnie, natomiast charakterem i różnymi głupimi tekstami najbardziej podobno przypominam Tygryska :ryk: Mało tego, jak oglądamy z synkiem Niezwykłą Przygodę, to potrafię się tak głośno śmiać z niedobrykanego ogonka Tygryska, że aż mój syn się na mnie dziwnie patrzy. No i oczywiście standardowo na bajkach też płaczę, a wtedy młodemu już taki obciach robię, że hej!

Milenko ja uwielbiam wszystkie bajki :) A płakać przy bajkach to obowiązkowo muszę tak jak i przy filmach, smutek, radość, wzruszenie. Każda emocja jest dobra żeby sobie popłakać - no i oczy zawsze nawilżone :D
.

Sheila86

Od: Czw wrz 05, 2013 14:10

Post » Czw paź 10, 2013 16:43 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Tak, on ma takie skręcone futerko króciutkie, ale nie jest łysy jak myśli wiele osób. To jest po prostu facet, który ma loki i niejedna baba mu pewnie zazdrości, że nie musi spać na wałkach :D

Zrobię mu jutro jakieś foteczki, bo dzisiaj już słabe światło a poza tym tak słodko sobie zasnął...

Sheila86 pisze:Milenko ja uwielbiam wszystkie bajki :) A płakać przy bajkach to obowiązkowo muszę tak jak i przy filmach, smutek, radość, wzruszenie. Każda emocja jest dobra żeby sobie popłakać - no i oczy zawsze nawilżone :D

Oj tak, dokładnie też tak myślę :) ja jestem osobą szalenie emocjonalną, stąd jak się śmieję to na całego, jak mnie coś wzruszy to nie mogę powstrzymać łez. Ale nie wstydzę się tego, to mój synek się wstydzi, a wcześniej moi bracia, bo był czasem obciach :D ja to nawet na reklamach płaczę... ajnoł, krejzines

Milena_MK

Post » Czw paź 10, 2013 16:47 Re: Elisha i Beniamin - część druga

Ja lubię tygryska
http://www.youtube.com/watch?v=SoIUj5vKAXg

Benio umarłam jak cie zobaczyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw paź 10, 2013 16:55 Re: Elisha i Beniamin - część druga

oj naprawdę jest wspaniały i jak z mężem zgodnie twierdzimy tak brzydki, że aż śliczny!

a tutaj kilka foteczek jak był jeszcze w hodowli:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Milena_MK

[poprzednia][następna]