Buziaczki dla Luny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Evelyn_ pisze:zjawka jakbym miała wychować drugiego takiego wybrednego kota, sobie chyba darujęLuna jest bezwzględna, pastwi się nade mną, szczerze już nie mam pomysłu co jej dawać do jedzenia- miski z mokrym raz zjedzone ze smakiem, raz ma w nosie kompletnie- choćbym nie wiem co do nich włożyła- męczymy teraz canina kitten i Instinctive, już półtorej saszetki w śmietnik poszło- myślę czy nie zmieszać tego z surowym
już nie mam pomysłu. A jak dostanie wścieku (pseudo zabawa) potrafi atakować, gryźć i drapać z agresją- może to rodzaj okazywania miłości- ja nie wiem.
Czasami jest mega słodka, a czasami szajba jej odbija
oby z tego wyrosła
Dyktatura pisze:Masakra jak łatwo zwierzęta przejmują kontrolę nad nami.![]()
zjawko kota nie da się wychować. Jemu należy wytyczyć pewne granice i potem negocjować.
Evelyn_ pisze:mądrze prawicie drogie Paniekocisko sobie mnie owinęło wokół ogonka
ale rekompensuje mi moje krzywdy swoim łaszeniem się i mruczkami. Co do jedzenie to już wprowadziłam zasadę, jak zniknie z miski to dostanie następne
![]()
Evelyn_ pisze:Witamy się pochmurnieprzedstawiam Wam zadowoloną Luśkę oraz jej nowy mebelek
zrobiony wspólnie z moim mężem
Dyktatura pisze: A drapaczek to tak specjalnie pod kolor kici dobierany?
ab. pisze:Ale ma lśniące futerko
Evelyn_ pisze:Luna, jako że dzielny łowca wszelkiego żywota latającego, właśnie na coś polowała, jak nie miałknie, jak nie odskoczy... podbiegam, patrzę, a tu osamodlę się, żeby jej tylko gdzie w język albo w podniebienie nie użądliła, od razu obadałam osę, żądła ni ma
dawaj za kota, a ta prycha- no mówię- kaplica, wyrywa się i gryzie, ale patrzę, a kawałek osiego ciała na brodzie zwisa- cap za łapy, trzymam dzielnie, pęseta- pyk jest i żądło
no co za dziadostwo i skąd się w domu wzięło
biedna nie wie co się teraz dzieje, broda jej spuchła- póki co obserwuję, jakby się coś działo, od razu do weta
moje biedne maleństwo
póki co się bawi, i jest "żywa", więc mam nadzieję, że się obędzie bez wizyty u weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 52 gości