Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Bo do owoców dorzucasz jogurt bałkański oraz płatki owsiane i mniam, mniam.
Monostra pisze:Hańka pisze:Bo do owoców dorzucasz jogurt bałkański oraz płatki owsiane i mniam, mniam.
Wtedy schodzisz z głodu po godzinie zamiast po pół. To tylko przedłużani agonii, na dodatek z niesmakiem na ustach
Aniada pisze:Monostra pisze:Hańka pisze:Bo do owoców dorzucasz jogurt bałkański oraz płatki owsiane i mniam, mniam.
Wtedy schodzisz z głodu po godzinie zamiast po pół. To tylko przedłużani agonii, na dodatek z niesmakiem na ustach
Tak właśnie.
W Katowicach owoce drogie jak nie wiem, przynajmniej w mojej okolicy. Nawet jeśli mam gdzieś jakiś rynek, to prędzej padnę niż do niego dotrę. Na osiedlowych straganikach czereśnie po 15-18, truskawki dobijają 20, a maliny 9.90.
Bardzo drogi i bardzo niesycący obiad.
Ja-smina pisze:Aniele miłosierdzia, Aniado - życie mi ratujesz![]()
Co za sprytne i genialne odwrócenie uwagi Ser-niczka przez wkręcenie go w dyskusję o Vivaldim![]()
PS: Może jeszcze trochę pożyję, tylko od czasu do czasu napisz coś w rodzaju np; "......a Filip Emmanuel Bach jest lepsiejszy od na ten przykład Jana Sebastiana..". Za jakiś rok Ser-nik zapomni i się znowu do mnie odezwie :roll:[/quote}
felin pisze:Jak Wy w ogóle możecie jeść obiady w takich temperaturach?![]()
To znaczy, ja nie mam nic przeciwko upalom, ale powyżej 30 stopni mogę jeść raz dziennie i broń boże cieple.
Aktualnie żyję glównie plynami i dobrze mi z tym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości