Bellemere pisze:TotW jakiś wybitny nie jest, ale znajduje się na liście karm polecanych, no i nie ma zbóż. A kici bardzo zasmakowało, nie ma problemu z gryzieniem, kupkami, wszystko jest okay. Polecają jeszcze z suchych Orijena, PoN'a i Applawsa. Ale TotW jest też najbardziej ekonomiczny
Właśnie ciężko jest, nigdzie jej nie widziałam, nawet tych zwykłych filetówek, nie holistycznych. A mi zależy na holistycznej, bo ma jako jedyna filetówka dodatek witamin, więc musiałabym tylko dorzucić trochę tłuszczyku (bo filetówki mają ok. 0,5%tłuszczu, pełnowartościowa karma powinna mieć min. 5%) i tauryny, bo 400mg/kg to też za mało. Ale może by jadła normalnie...
gpolomska poleciła mi jeszcze liczydło: http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=213, trzeba się tylko zarejestrować żeby pobrać. Wpisujesz parametry karm, które podajesz kotu, i widzisz, czy mają odpowiednią kaloryczność, udział białek i tłuszczów itp. Bardzo przydatna rzecz
Ech, szkoda że nie ma stacjonarnie, bo 6 na raz kupować, a potem żeby leżało... Tutaj na forum ludzie nie odkupują karm w razie czego?
To dlatego Luna jest tak piękna - jest dobrze odżywiana. Wielkie lśniące oczy, błyszcząca sierść, super! Tylko niech zacznie sobie normalnie jeść. A kiedy zaczęła się u Was faza z wybrzydzaniem przy jedzeniu? Jak skończyła rok, czy wcześniej? Bardzo dziękuję za liczydło, już pobieram.