Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 10, 2013 18:32 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

Jak tam dzionek :?:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lip 10, 2013 18:36 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

Ewa L. pisze:Jak tam dzionek :?:

a wiesz co ja to dzisiaj miałam dobry dzień :ok:
byłam podpisać umowę w nowej pracy, załatwiłam szybko wizytę u lekarza, posprzątałam mieszkanie, ugotowałam bober i zrobiłam jajca z dwoma farszami :ryk:

jakaś dzisiaj nakręcona jestem :mrgreen:

a co u Ciebie Ewuś :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro lip 10, 2013 18:58 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

jak byś zgadła co teraz robię :wink: :piwa:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro lip 10, 2013 19:00 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

agusialublin pisze:

Moje jeszcze w lodówce :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 10, 2013 19:01 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

O - to ja dzisiaj zdecydowanie odwrotnie. :roll:
Mam wisielczy humor, czuję się zmęczona i mam wszystko gdzieś.
Też powinnam ogarnąć chałupkę ale przełożyłam to na czas kiedy mi się zachce :twisted:
Dziś czytałam meila od pana prezesa który był nie zadowolony ze spadających utargów w sieci naszych sklepów. Na sześć tylko jeden utrzymuje poziom ubiegłoroczny a reszta spada.Oczywiście winą obarcza nas pracowników bo za mało się staramy :evil: :evil: :evil:
Będzie zmuszony wprowadzić reorganizację i redukcję etatów.
Tłumacząc to na język ludzki nie zatrudni nikogo nowego i pójście na urlop znów będzie graniczyło z cudem bo żeby ktoś mógł skorzystać z urlopu inny musi zapitalać nadgodziny.
W tym miesiącu nam zapłacili za nadgodziny :ryk: :ryk: :ryk:
Wyszło mi 26 godz. nadliczbowych w czerwcu i dostałam trochę ponad 1300 zł :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 10, 2013 19:01 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

MaryLux pisze:
agusialublin pisze:

takie zimne z lodówki z sokiem oczywiście mniam mniam :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro lip 10, 2013 19:05 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
agusialublin pisze:

takie zimne z lodówki z sokiem oczywiście mniam mniam :1luvu:

Mam Reddsa jabłkowo-miętowego. To jakaś nowość, ale pani w sklepie mówi, że już piła i jej smakowało.

MaryLux

Post » Śro lip 10, 2013 19:07 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

Ewa L. pisze:O - to ja dzisiaj zdecydowanie odwrotnie. :roll:
Mam wisielczy humor, czuję się zmęczona i mam wszystko gdzieś.
Też powinnam ogarnąć chałupkę ale przełożyłam to na czas kiedy mi się zachce :twisted:
Dziś czytałam meila od pana prezesa który był nie zadowolony ze spadających utargów w sieci naszych sklepów. Na sześć tylko jeden utrzymuje poziom ubiegłoroczny a reszta spada.Oczywiście winą obarcza nas pracowników bo za mało się staramy :evil: :evil: :evil:
Będzie zmuszony wprowadzić reorganizację i redukcję etatów.
Tłumacząc to na język ludzki nie zatrudni nikogo nowego i pójście na urlop znów będzie graniczyło z cudem bo żeby ktoś mógł skorzystać z urlopu inny musi zapitalać nadgodziny.
W tym miesiącu nam zapłacili za nadgodziny :ryk: :ryk: :ryk:
Wyszło mi 26 godz. nadliczbowych w czerwcu i dostałam trochę ponad 1300 zł :evil:

A czy prezes nie wziął pod uwagę tego ze coraz więcej sklepów powstaje i ludzie nie chodza już do jednego czy dwóch ale do sześciu.
Znam to, u nas też było parcie na wynik finansowy. I nie było tłumaczenia bo to zawsze przecież pracownik winny że utargi spadają :evil: co poradzić :roll:
czyli że z urlopu nici :cry:
Żebyś jeszcze pracowała tak ze trzy cztery dni i dwa dni wolne. Ja tak miałam w poprzedniej pracy, po 12 godzin i bywało ze trzy dni wolne w tygodniu miałam. '
Ciekawe jak będzie w nowej pracy?
Obrazek

agusialublin

Post » Śro lip 10, 2013 19:09 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

Oj to jak wypijesz Maryś to daj znać czy dobre :ok:
Ja standardowo harnasia z sokiem piję :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro lip 10, 2013 19:09 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

MaryLux pisze:Musi być dobrze!

no pewnie że musi :ok: :ok: :ok:
inaczej nie widzę :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro lip 10, 2013 19:12 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

Moja mama mi mówiła że rozmawiała z dziewczyną która pracowała w Biedronce a teraz przeniosła się do Netto które wybudowali koło nas. Podobno mają wybudować w Łodzi kolejne 2 czy 3 Netta i poradziła żeby złożyć tam papiery. Musze w któryś dzień ogarnąć moje cv i złożyć. Zobaczymy co z tego wyjdzie. :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 10, 2013 19:15 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

agusialublin pisze:Oj to jak wypijesz Maryś to daj znać czy dobre :ok:
Ja standardowo harnasia z sokiem piję :ok:

:ok: A Harnaś dobry?

MaryLux

Post » Śro lip 10, 2013 19:15 Re: Były sobie kotki cztery: Rysia, Pysio, Koko i Gumiś cz.3

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:Musi być dobrze!

no pewnie że musi :ok: :ok: :ok:
inaczej nie widzę :ok:

:piwa: :piwa:

MaryLux

[poprzednia][następna]