Pako pisze:A Felicja nie organizuje "babskich wieczorów"? Możemy się spotkać, w pidżamkach pooglądać romantyczne filmy, pomalować pazurki, wypić kolorowe drinki...
Molly, Mela, Mukki, Milenka i Mańcia
No to bedzie trzeba dwa wieczory zorganizowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pako pisze:A Felicja nie organizuje "babskich wieczorów"? Możemy się spotkać, w pidżamkach pooglądać romantyczne filmy, pomalować pazurki, wypić kolorowe drinki...
Molly, Mela, Mukki, Milenka i Mańcia
Thorkatt pisze:dzikak pisze:Tak bardzo się cieszę, że nasza babunia trafiła na takich cudownych dużych![]()
Teraz to zupełnie inna kotka, niż była w schronisku. Aż się wzruszyłam...
a pamietaj ciotka o glosowaniu Miss![]()
a tu w ogóle jest mowa o jakiejś babuni
dzikak pisze:Thorkatt pisze:dzikak pisze:Tak bardzo się cieszę, że nasza babunia trafiła na takich cudownych dużych![]()
Teraz to zupełnie inna kotka, niż była w schronisku. Aż się wzruszyłam...
a pamietaj ciotka o glosowaniu Miss![]()
a tu w ogóle jest mowa o jakiejś babuni
Do kiedy można głosować?
W schronie mówiłam na nią "Babunia", bo rzeczywiście tak wyglądała i się zachowywała. A teraz - zupełnie nie ta sama babunia. Jak nic kota podmienili![]()
dzikak pisze:Rozrabiak? Nie, to na pewno nie Felicja.
czarno-czarni pisze:kurna blat a JA ???
cały ranek szukam kogoś do zabawy we wpier..l
A nikt nie kce.
Duża dała się ugryźć ale co to za zabawa.
Morf
PS. jakbym był we Wrocku to kolnę do Was może my by jaki mYting na sparing skręcili
jessi74 pisze:tak, czerwone rajstopki...a po powrocie Mjeto wyładował negatywne emocje związane z brakiem snu i pociągnął zębami po rajstopkachciocia teraz kupi takie same i wyślę
a Mjeta to chyba do roboty wyślę
jessi74 pisze:coś niesamowitego , mam łzy w oczach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 197 gości