Olsztyn - idealny,niepowtarzalny kocurek ma juz DS...:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 06, 2013 9:38 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

kropkaXL pisze:Pingwinek z tego co doczytałam :(
Czarna puma pisze:Dodam jeszcze ,ze kocie to pingwinek,czyli przepiekny bialy krawacik i biale skarpetki,cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czarna Pumo-zrób chociaz zdjęcia telefonem-wstawię na watek-numer tel przesyłam na PW-OK?

Ja nie mam w swoim telefonie aparat,dlatego proslam kogos o to zeby pstryknal zdjecia. Umowie sie z Sihaja i ona moze porobi zdjecia kociakowi i jak sie uda to i kocicy na podworku...

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Sob lip 06, 2013 9:45 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Szkoda! :( -chociaż tak chciałam pomóc, inaczej nie jestem w stanie :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 06, 2013 16:00 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

To piękny, cudowny, elegancki koteczek czarno-biały, śliczny, spokojny, potrzebuje troszkę czasu i bryka jak dziecię, ale generalnie bardzo spokojny. Wg mnie to chłopak, 2-2,5 miesiąca, nie więcej, ale jutro zobaczy go wet i wtedy będą pewne wiadomości. Pięknie korzysta z kuwety, ślicznie mruczy i dobrze mu na człowieku - na kolanach, rękach, przytula się. Tylko na początku się troszkę boi, potem się ośmiela. Trzeba do niego spokojnie i powoli. Wieczorem będę w domu to wstawię zdjęcia. Cudo, nie kot :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lip 06, 2013 16:20 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Dorota miziałaś go? :D
Czekamy na zdjęcia!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 06, 2013 18:44 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

kropkaXL pisze:Dorota miziałaś go? :D
Czekamy na zdjęcia!

No pewnie, że go miziałam :) Na początku się bal, aż mu się łepek trząsł, był przestraszony... Jak wzięłam na ręce, to się przytulił, a potem na kolanach mi się rozmruczał. Potrzebuje tylko uwagi i żeby się nim zająć. Jak Czarna puma weźmie go na pokoje, to się mały rozrusza :) Na razie poradziłam jej, żeby z małym więcej czasu przebywała, mówiła do niego, bawiła sie i głaskała, chłopak się szybko przestawi na ludzia :) Jeszcze nie ma mnie w domu, z neta korzystam grzecznościowo, będę trochę późno ale zdjęcia postaram się wstawić :)

Sihaja

Post » Sob lip 06, 2013 19:37 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Sihaja bardzo dziekuje za poswiecony czas i cierpliwosc w fotografowaniu PANA KOTA W KRAWACIE...:) Wzielam pod uwage Twoje wskazowki,zeby wiecej czasu poswiecac maluchowi. Niestety za wczesnie sie wtedy pochwalilam,ze do tej pory nie kichal...,jak siedzialam z nim,to kichnal mi dwa razy...:/ Nie wiem,moze jestem przewrazliwiona,zeby od razu jak kot kicha,to mysle ze cos zlapal...:/ :|

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 21:06 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Nie ma za co, to była prawdziwa przyjemność :)
A kotki czasem kichają, tak jak i ludzie. Mały wygląda na zdrowego, choć nigdy nie można wykluczyć, że akurat może go coś łapać. Jutro będziecie u weta, to się wszystko wyjaśni. Piszę i myślę o nim cały czas jak o chłopaku, jak to będzie dziewczyna, to się nieźle zdziwię :)
A więc zacznijmy od rodziców. Czarna to mama, krówek to tata. Niestety, te zdjęcia nie są zbyt ostre....
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Sob lip 06, 2013 21:11 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

No a teraz młody :) Na początek portreciki :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Sob lip 06, 2013 21:14 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

A teraz pokażemy jak zajadamy i kuwetkujemy :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Sob lip 06, 2013 21:21 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Sihaja czego Ty chcesz???? Zdjecia sa super!!!! :piwa:

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 21:24 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

A teraz koteczek w pełnej krasie :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Sob lip 06, 2013 21:27 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

No, to teraz kolejeczka niech się po malucha ustawia :)

Sihaja

Post » Sob lip 06, 2013 21:36 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

łomatko 8O jakbym swoją Polcię widziała jak była malutka :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lip 06, 2013 21:43 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Sihaja pisze:No, to teraz kolejeczka niech się po malucha ustawia :)

No wlasnie:) :lol: A tak na marginesie,nie myslalas o zajeciu sie zawodowo fotografowaniem zwierzat,bo widze ze masz cierpliwosc i podejscie...:)

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 21:50 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Czarna puma pisze:
Sihaja pisze:No, to teraz kolejeczka niech się po malucha ustawia :)

No wlasnie:) :lol: A tak na marginesie,nie myslalas o zajeciu sie zawodowo fotografowaniem zwierzat,bo widze ze masz cierpliwosc i podejscie...:)

Dziękuję za komplementy, niezasłużone zresztą. Jak oglądam zdjęcia zwierząt prawdziwych fotografów, to gdzież mi się z nimi równać.... :)

Sihaja

[poprzednia][następna]