Co Ty z tymi 3 włosami, Padme! Na zdjęciu Twój fryz wygląda imponująco!
Ja skanera nie mam i muszę "się prosić". Nie mam tez dobrego aparatu, ale coś wykombinuję
Liv czekamy!
Padme, rzesy to tez pol biedy, wymyslono sztuczne, ale jakby Ci tak wyregulowala brwi??? Pociesze Cie ostatecznie, ze nawet u kota cierpiacego na powazny zanik szyjny gardziolko gra i wibruje jak trzeba A to ucho do brzucha doradzam i tak, ona przeciez musi kiedys spac!
Na razie nie zauważyłam. Zawsze podgląda, zaraza, a jak już nie podgląda, to i nie mruczy. Bu. A jak mruczy, to ma taką poważną minę, jakby chciała mi zdradzić największy koci sekret na świecie. Wiesz, kto miał taką minę? Grigorij w czołówce "Czterech Pancernych".
Ciekawe, czy ona nie jest normalna inaczej...
A całujecie swoje koty po brzuszkach? Ja robie to nagminnie. Lewka ma taki tłuściutki i się przy tym wkurza, ale tylko głosowo, bo chyba tylko udaje wkurzenie! A Lejeczek ma teraz wygolony brzunio i taka słodką milutką skórkę - tylko do buziaków!!!
Dago... to nie ten etap. Ona ma statki kosmiczne Całą flotyllę.
Liv, ja już widzę, jakbyś się zabierała do całowania Mary po brzuszku... To już lepiej wyszydelkować sobie poduszkę z drutu kolczastego...
Przymilne, łagodne koty... a może to co ja mam, to nie kot?
Moje do przymilnych nie należą - przynajmniej nie Lewka Ale są próżne i lubią jak im sie okazuje podziw i uwielbienie. A Marunia jest charakterna i tyle!
Mhm.... Mrau. Wdała się we mnie A co do fryzu: w wieku lat 20 miałam włosy do pasa i takie, że Villas wysiadała. Starość nie radość Mam to po tatusiu: siwy był i łysy - trudno to razem pogodzić, ale Jemu się udawało...
Najprawdopodobniej wponiedziąłek Maxio się pojawi w koterii, wyślę 3 ładne zdjęcia i 1 jak był wyłysiały przy tej grzybicy ( to i tak już był zagojone) zobaczycie jak tego było dużo..
Lora oraz Lucilla & Maximus "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."
Słuchajcie, było jakoś tak ze mnozna było wejś na zdjęcie kotak i zagłosowac, coś dopisac, gdzie to jest A moze mi sie kiedyś przyśniło a moze jestem blondynką i nie wiem o tym
Lora oraz Lucilla & Maximus "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."