puszatek pisze:siedzę i podziwiam Figielka...ile on może zjeść i gdzie to mieściopędzlował 2 porcje i poszedł pokończyć w innych miseczkach których jest 11
![]()
To szykuje ci sie kocio klocio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:siedzę i podziwiam Figielka...ile on może zjeść i gdzie to mieściopędzlował 2 porcje i poszedł pokończyć w innych miseczkach których jest 11
![]()
puszatek pisze:on jest bardzo szczupły i raczej drobny, nie wygląda na swoje 6 miesięcy
![]()
bozena640 pisze:puszatek pisze:siedzę i podziwiam Figielka...ile on może zjeść i gdzie to mieściopędzlował 2 porcje i poszedł pokończyć w innych miseczkach których jest 11
![]()
Milo popatrzeć na takiego małego głodomorkau mnie tylko sosik schodzi reszta zostaje
lidka02 pisze:bozena640 pisze:puszatek pisze:siedzę i podziwiam Figielka...ile on może zjeść i gdzie to mieściopędzlował 2 porcje i poszedł pokończyć w innych miseczkach których jest 11
![]()
Milo popatrzeć na takiego małego głodomorkau mnie tylko sosik schodzi reszta zostaje
U mnie nic się nie marnuje bo psy w kolejce
lidka02 pisze:bozena640 pisze:puszatek pisze:siedzę i podziwiam Figielka...ile on może zjeść i gdzie to mieściopędzlował 2 porcje i poszedł pokończyć w innych miseczkach których jest 11
![]()
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:bozena640 pisze:puszatek pisze:siedzę i podziwiam Figielka...ile on może zjeść i gdzie to mieściopędzlował 2 porcje i poszedł pokończyć w innych miseczkach których jest 11
![]()
U mnie też sosik, reszta jest be. Czyli to co najlepsze, dostają kotki na dworze, bo zostawiam to dla nich. Już zastanawiam się, czy nie przejść tylko na suchą.
puszatek pisze:jak wracam z pracy wieczorem, na mokre puszki czy saszetki czekają już pod łazienką, nie ma przepuść, nie darują
EVA2406 pisze:Basiu, maluch szybko spala. Żebyśmy tak mogły.........![]()
U mnie też tylko sosik jest pycha i Filusiowe suche na złogi ........
puszatek pisze:EVA2406 pisze:Basiu, maluch szybko spala. Żebyśmy tak mogły.........![]()
U mnie też tylko sosik jest pycha i Filusiowe suche na złogi ........
i energii też mu tylko pozazdrościć...........jakbym go zabrała do sprzątania to migiem by kurze powycierał a jeszcze jakby był z Tulinką
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 92 gości