Karolek(ona) pisze:miłego weekendu Kociaczki i Duża
Witaj Ciociu z trojaczkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:miłego weekendu Kociaczki i Duża
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Wiem że cześci są strasznie drogie ale na czymś się muszę nauczyć jeździć. Myślę że nie będzie aż tak źle
ucz się na katowickim rondzie
rondo nie takie straszne, żeby tylko nikt we mnie nie wjechał
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Wiem że cześci są strasznie drogie ale na czymś się muszę nauczyć jeździć. Myślę że nie będzie aż tak źle
ucz się na katowickim rondzie
rondo nie takie straszne, żeby tylko nikt we mnie nie wjechał
ano własnie![]()
![]()
![]()
Hej Gromadziu slodka![]()
![]()
joszko89 pisze:Cześć Bożenko i Gromadziu![]()
Zdjęcia Gabi też będą ?
Karolek(ona) pisze:któryś sąsiad postanowił mi wykończyć psychicznie koty i od kilku dni słychać cały czas wiertarkę od 8 rano do 22 wieczorem. Biednie się boja jeść, cały czas się rozglądają co to![]()
wsadziłabym mu chętnie to wiertło w pewną część ciała
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:któryś sąsiad postanowił mi wykończyć psychicznie koty i od kilku dni słychać cały czas wiertarkę od 8 rano do 22 wieczorem. Biednie się boja jeść, cały czas się rozglądają co to![]()
Nie denerwuj się to się udziela kotom. U mnie remontowali całe piętro, dwa tygodnie non stop wiercili i kuli - daliśmy radę
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:któryś sąsiad postanowił mi wykończyć psychicznie koty i od kilku dni słychać cały czas wiertarkę od 8 rano do 22 wieczorem. Biednie się boja jeść, cały czas się rozglądają co to![]()
Nie denerwuj się to się udziela kotom. U mnie remontowali całe piętro, dwa tygodnie non stop wiercili i kuli - daliśmy radę
mała jest zestresowana i bez wiertarki bo Rudy jej żyć nie daje. cały czas siedzi pod biurkiem albo w innej "mysiej dziurze"
kristinbb pisze:Oj biedne te Twoje koteczki...
Chyba kiedyś skończy wreszcie wiercić...
MonikaMroz pisze:
joszko89 pisze:O proszę jaka zmiana w Gabi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1144 gości