Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Cóż - z Twoich poprzednich wpisów oraz z tego co napisała Neigh wysnułam wniosek ,że jesteście w kontakcie (wszak Neigh "streszczono
poprzednie strony wątku). więc sądziłam ,że macie już wszystko dograne?![]()
To się dziwię.
Nic dziwnego,że się dziwię.
Myślałam,że chciałyście coś ustalić "streszczając" .
Ok, szukamy dalej.
I rzecz jasna nie ustaję w poszukiwaniach.
Co do tri to już naprawdę brak mi pomysłu.
Ona nawet nie ma opisu.
Jestem w czarnej d... w jej sprawie.
Rastanjo nie wysłało mi się, nie wiem co jest z mailem,zaraz spróbuję znowu- chyba mi net oszalał...
dalia pisze:Rozmawiałam z Neigh o tej małej tri - problem polega na tym, ze ona bardzo chce się ze strychu wydostać.
A na drodze stoją boksy z psami gotowymi ją zagryźć
nie ma nikogo kto mógłby jej dopilnować, więc zagrożenie jest bardzo realne, to tylko chwila jak mała do nich wlezie ( o ile już nie wlazła tfu, tfu przez lewe ramię)
więc może oprócz szukania ds dla Romka poszukać też co najmniej dt dla małej?
ja niestety obecnie nie mogę pomóc nawet ogłaszając, bo zwyczajnie nie dopilnuję, mogę za to skontaktować się z Neigh i poprosić o opis i zdjęcia
dalia pisze:Rozmawiałam z Neigh
tu jest link do tri
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 356&type=1
kontakt w sprawie adopcji / dt tak jak w linku i może być również na Neigh
co do Romka to kontakt z Neigh (na Panie podany w linku może być również), no i Romek ma 6 lat
kotkins pisze:Ok, więc KTO opowiedział Neigh to, co tu napisano TAK,że się poczuła urażona?Zinterpretował nasz słowa?
Już nie zapytam CO jej opowiedział, bo chyba z prawdą to za wiele wspólnego nie miało.
Jesli posądziłam Cię Dalio niesłusznie , to przepraszam- trudno mi uwierzyć,że miałabyś taki pomysł w ogóle.
I jak tylko ten "ktosiu" mi to powie ,to zapytam "a po co to zrobił?"
Bo ja widzę tylko dwie mozliwości:
- bardzo nie lubi mnie i chce mnie z Neigh skłócić
- bardzo nie lubi Neigh i chce ją ze mną skłócić
Wiem,że jest tu kilka amatorek naparzanek ,nie odzywają się ale SĄ.
Z tym,że one nie napisałby do mnie ani do Neigh.
Nie będę tu więcej pytala bo nie chcę psuć atmosfery.
Zatem???
Dooooobra, zadzwonię sobie do Agnieszki ...
MB&Ofelia pisze:Kurka, tak jak mówiłam, rozmawiałam z kobietą o rocznym kocie... Powiem tak, jeżeli na cito nie znajdę u nas na pomorzu pasującego kota, to zadzwonię i zaproponuję Romka, ale jeszcze szukam roczniaka na miejscu. Na pewno stanę na głowie, żeby domek nie przepadł, dla tego czy innego kota.
Tak na wszelki wypadek - jak Romek reaguje na inne koty? I na psy? Bo w domku są dwa kocury i pies. Jak ze zdrówkiem? I rozumiem, że wykastrowany?
lolav pisze:Kotkins
Ja w sprawie "nosowych " naszych chlopakow.
Wiesz,jezeli chodzi o gluty, to moj Lotos juz nie ma.Nosek jest lekko mokry i to wszystko.
Homeopatia dziala i bardzo mu pomagaja dwa razy dziennie inhalacje( z olejkow eterycznych).
Przedtem zielony glut znajdowalam na podlodze i na scianach-teraz czysto.
Natomiast mam potwierdzenie ze Lotos bardzo,bardzo slabo widzi-prawdopodobnie wada genetyczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości