MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, mam nowy tomik z wierszykami
Inka
Gratulacje![]()
![]()
![]()
![]()
Ryś
Dziękuję
Chcesz?
Ja to bym chciał ale Duża nie wie, czy ma na to te, no- środki

Ryszard
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, mam nowy tomik z wierszykami
Inka
Gratulacje![]()
![]()
![]()
![]()
Ryś
Dziękuję
Chcesz?
juana pisze:Siem witam
No więc Duża jest goopia. Ogłaszam to wszem i wobec. Wczoraj na ten przykład rozwalała szafę. A potem narzekała
. I po co to utrudniać sobie życie? Trochę jej i tej drugiej Dużej pomagałem i też się zmęczyłem, no. Ja to bym chciał tak sobie w końcu poleżeć jak ten kot na obrazku od Karoli
ale muszę pracować
. Żeby mi jeszcze dobrze zapłaciła- a to nic
Biedne te racje smakołykowe. Znowu niewolnictwo
![]()
![]()
Rychosław
juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, mam nowy tomik z wierszykami
Inka
Gratulacje![]()
![]()
![]()
![]()
Ryś
Dziękuję
Chcesz?
Ja to bym chciał ale Duża nie wie, czy ma na to te, no- środki![]()
Ryszard
Earthsea pisze:Dzień dobry, cześć i czołem!
Dawno tu nie pisałam (choć czytam regularnie of kors), ale nie znaczy to, że próżnowałamTuzaglądaczom, którzy mej persony nie kojarzą, wyjaśniam, żem w cywilu osobista siostra juany i chrzestna miłościwie nam tu panującego Rychosława
I co istotne, dotąd niezakocona
![]()
Ale... to się wkrótce zmieni![]()
Pod koniec listopada zamieszka z nami kocia dziewczynka![]()
I Rysio będzie miał tym sposobem kuzynkę, he he.
Kiedy wyobrażałam sobie tę chwilę, kiedy usłyszę od małża "tak dla kota", sądziłam, że będę skakać z radości, a tymczasem... dopadły mnie wątpliwości jak nie przymierzając młodą matkę przed porodem - czy sobie poradzę z maluchem, czy będzie zdrowy, jak urządzić mieszkanie tak, by wszystkim było wygodnie, itp. itd...
Nawet nie wiem dokładnie, jak ta mała wygląda (podobno jest jasna i być może będzie podobna do syjama, bo wśród przodków takowego ma) - usłyszałam w pracy, że koleżanka szuka domów dla 3 kociaków (koteczka i 2 chłopaków), i poczułam ZEW NATURYMałża urabiałam w sposób nieprzerwany od dawna, ale na wieść o maluchach pomyślałam, że teraz albo nigdy. I już
![]()
Pytań technicznych mam mnóstwo, ale od czego ma się osobistą konsultantkę z osobistym asystentem![]()
No i forum, żeby nie było![]()
Na razie mam w domu jeszcze większą rozwałkę niż juana, ale jak skończę, niezwłocznie rozpoczynam przygotowania na przyjęcie dziewuszki![]()
Myszolandii i Myszce dziękuję, czułam wasze mentalne wsparcie w tej sprawie![]()
Myślę, że Ryś nie będzie miał nic przeciwko gościnnym występom kuzyneczki na tym wątku
Earthsea pisze:Hmmm...
Na razie kończę remont, ale w międzyczasie obmyślam tak strategiczne kwestie jak położenie kociego kibelka w mieszkaniuNo i oczywiście sen z powiek spędza mi sprawa doprawdy arcytrudna - jak dziewczynę ochrzcić
Kilka imion chodzi mi po głowie, ale jakoś ciężko mi nazwać pannę zaocznie
![]()
Na razie więc, choć póki co żadnych poważnych zakupów nie poczyniłam, z sentymentem wyciągam rzeczy już zgromadzone, czekające na kociego lokatora od lat, takie jak na przykład milutkie niemowlęce kocyki po moich dzieciach czy pleciona obróżka. Obróżkę z kolorowych mulinek poczyniła mi juana lata świetlne temu, kiedy jeszcze kot był tylko w sferze marzeń. Czekała w bezpiecznym miejscu - jako symbol, bo tak naprawdę kotu jej zakładać nie będę.
Oczywiście Rychu, jak na kociego dżentelmena przystało, zaoferował swą pomoc - otóż planuje on podarować kuzynce transporterek cudnej urody, zdobiony kwieciem w kolorze fioletowym, nieduży i zgrabny - z czasów, kiedy on sam był taki właśnie nieduży (bo zgrabny nadal jest of kors wyjątkowo![]()
Gdyby ktoś z Was, szanownych czytaczy, miał w zanadrzu imię dla naprawdę wyjątkowej, wyczekanej kociej panienki - proszę śmiało pisać, będę wdzięczna.
juana pisze:Były 4 różne imiona, które ja widziałam- osobiście optuję za Franią![]()
Co do drapaka. Planuję kupić Klocowi jakiś większy trochę bo ten nędznej wielkości. Niech się powspina
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 46 gości