Brytek Snikers już w DS. Snikuś odszedł.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 29, 2012 20:44 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

:1luvu:
Już teraz będę spokojna (chyba :wink:)
Zapewniam, że z kotem do skarbówki nie pójdziesz :mrgreen:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt cze 29, 2012 20:52 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Przepraszam za to co jeszcze napiszę, ale ze względu na moje koty i maluszki ktorymi się opiekuję chcę miec pewnośc że kocurek nie miał kontaktu z chorym kotem i nie jest chory na panleukopenię.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 29, 2012 21:00 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

nie mam pojęcia, kot jest w schonisku w pomieszczeniu z ok 6 innymi kotami, żaden z nich "na oko" nie choruje. Jak się domyślasz nie ma żadnej dokumentacji medycznej kota, a schron jest za biedny żeby każdemu kotu robić testy.

krist

Od: Śro gru 21, 2011 22:25

Post » Pt cze 29, 2012 21:09 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

a są zachorowania na pp? albo objawy w postaci chorych kotów, z smierdzącymi biegunkami, wymiotami, odejścia kotow itp.?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt cze 29, 2012 22:08 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

tragedii nie ma, małe na razie wszystkie żyją, oprócz jednego ale jest podejrzenie że on się w DT zaraził, już po wyjęciu ze schronu. Z 2 strony nie będe ściemniał że ta jest wszystko super higienicznie, w zeszłym roku był pomór. Nie wiem czy szary jest zdrowy, nie dam za to głowy.

krist

Post » Pt cze 29, 2012 22:16 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

mi nie chodzi o higienę tylko o pp. Postaraj się dowiedziec jak najwięcej - najwyzej się do tego transportu odpowiednio przygotuję. Ale musze wiedziec.

Marzenia11

Post » Nie lip 01, 2012 1:51 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Pisałam już w wątku transportowym, napiszę jeszcze tu, bo nie jestem pewna, czy to jeszcze aktualne...
Mogę pojechać po kociaka do Kielc lub Lublina- droga właściwie taka sama, choć dla mnie łatwiejsza do Kielc jeśli mogę wybrać ... i dostarczyć futrzastego do Warszawy ... tylko, czy ktoś może mi pomóc zapakować transporter do samochodu i z samochodu odebrać, bo po złamaniu nogi nie chodzę jeszcze sprawnie ... dysponuję czasem 4,5 i 6 lipca ...

Ps. Transport za free-pokrywam koszty sama :kotek:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Nie lip 01, 2012 7:54 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

już pisze na PW :)

krist

Post » Nie lip 01, 2012 18:28 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Jeżeli chodzi o mnie - czyli odbierającą kocia w Wawie to oczywiście pomogę z transporterem. Poprosiłabym tylko o przybliżoną informację nt. godziny odbioru - akurat we środę wyjeżdżam służbowo poza Wawę (jakieś 20 km) i muszę wiedzieć jak wszystko zaplanować żebym zdążyła wrócić

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Nie lip 01, 2012 18:49 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Aga&Iskierka&Lady pisze:Pisałam już w wątku transportowym, napiszę jeszcze tu, bo nie jestem pewna, czy to jeszcze aktualne...
Mogę pojechać po kociaka do Kielc lub Lublina- droga właściwie taka sama, choć dla mnie łatwiejsza do Kielc jeśli mogę wybrać ... i dostarczyć futrzastego do Warszawy ... tylko, czy ktoś może mi pomóc zapakować transporter do samochodu i z samochodu odebrać, bo po złamaniu nogi nie chodzę jeszcze sprawnie ... dysponuję czasem 4,5 i 6 lipca ...
Ps. Transport za free-pokrywam koszty sama :kotek:

Chyba spadłaś nam z nieba. :1luvu:

dana.b

Post » Nie lip 01, 2012 19:02 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

z nieba to raczej nie ;) z Piaseczna Was wypatrzyłam i to tylko dlatego,że w transportowym jest ogłoszenie- ale obiecuję zadomowić się także w Kociarni :)
inaczej nie mogę pomóc- na DT się nie nadaję ( 2 futerka, przy czym jedno to mała histeria z alergią i ZFS ) , jedyne co mogę zrobić to wozić futrzaki, które potrzebują transportu :) a i to jeszcze nie do końca, bo moja noga max 6 godzin jazdy wytrzymuje, więc to jakieś 400 km. w sumie ...
umawiamy się już na pv :) więc jest szansa,że brytek niedługo do DS szczęśliwie dojedzie :)
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Nie lip 01, 2012 19:05 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Monika_Wolska pisze:Jeżeli chodzi o mnie - czyli odbierającą kocia w Wawie to oczywiście pomogę z transporterem. Poprosiłabym tylko o przybliżoną informację nt. godziny odbioru - akurat we środę wyjeżdżam służbowo poza Wawę (jakieś 20 km) i muszę wiedzieć jak wszystko zaplanować żebym zdążyła wrócić

a dasz rade rano w czwartek go zawiezc pod PK?
z godzina dowozu tak sie ustawimy zeby Ci pasował, daj znać o której bedzie ok

krist

Post » Nie lip 01, 2012 19:15 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Dowóz we czwartek nie będzie żadnym problemem-dowolna pora dnia.
We środę optymalnie dla mnie byłoby pewnie ok. 18-19.
Pozdrawiam

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Nie lip 01, 2012 20:41 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Super wiesci, ze niedlugo kotek trafi do dany :) :)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lip 02, 2012 0:32 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Plan podróży:
Środa
krist- Orzechowce - Kielce
Aga&Iskierka&Lady- Kielce - Warszawa Ząbki
Czwartek
Monika_Wolska- Warszawa Ząbki - Warszawa Pałac Kultury
Marzenia11 - Warszawa Pałac Kultury - Olsztyn Kościuszki

dana.b

[poprzednia][następna]