Skłamałaśtosiula pisze:tu będą rezydencijutro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Skłamałaśtosiula pisze:tu będą rezydencijutro
tosiula pisze:kothka pisze:Skąd ja to znamLesiek też tylko czeka, aż będzie mógł wejść do łazienki, żeby tylko papierem się pobawić
Te wielobarwne tak mają![]()
Teraz mała tańczy koło ręcznika papierowego, ale na stojaku. I chyba nie bardzo jeszcze umie się do niego zabrać. Ale kombinuje.
Witaj
anulka111 pisze:Skłamałaśtosiula pisze:tu będą rezydencijutro
kothka pisze:tosiula pisze:kothka pisze:Skąd ja to znamLesiek też tylko czeka, aż będzie mógł wejść do łazienki, żeby tylko papierem się pobawić
Teraz mała tańczy koło ręcznika papierowego, ale na stojaku. I chyba nie bardzo jeszcze umie się do niego zabrać. Ale kombinuje.
Witaj
Nie bój się, szybko rozpracujeLechu sobie poradził ekspresem, chociaż jest kotkiem o bardzo małym rozumku
anulka111 pisze:Ty normalnie masz dzien draznienia sie ze mna- chcesz mnie sciagnac to prosze specjalne zdjecia rudych z dedykacja dla mnietosiula pisze:anulka111 pisze:Zgubilismy Wasz watek -doczytam
A już myślałam, że skoro nie mam świerka to nie zagladniecie do nas![]()
![]()
tosiula pisze:kothka pisze:tosiula pisze:kothka pisze:Skąd ja to znamLesiek też tylko czeka, aż będzie mógł wejść do łazienki, żeby tylko papierem się pobawić
Witaj
Nie bój się, szybko rozpracujeLechu sobie poradził ekspresem, chociaż jest kotkiem o bardzo małym rozumku
A tak już zauważyłam u Fifulca, że piękne te koty, ale nie pogramy z nimi w szachy, nawet w piotrusia nie ma jak. Ale piękne są![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Tosiula dojrzewa do decyzji wstawienia fotek..![]()
Koty cudownie biegają boczkami!
anulka111 pisze:Dobra ,dobra koniec wykretow-dawaj fotki-te zalegle i te obiecane![]()
kothka pisze:[No, zdecydowanie stały w kolejce po urodę
Długo stały i po rozum już nie dotarły
anulka111 pisze:Klamczucha brr![]()
A o ktorym drapaku pisalas w promocji bo jest kilka w zooplus.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1085 gości