VVu pisze:katka323 pisze:Przepraszam, ja nie w temacie - o jakim forum piszecie?

Jest inne forum, na którym ojcowie i matkowie założyciele w podpisie mają motto: "miau może mnie cmoknąć".
I chodzi o to, że z Administracji Miau tylko jedna osoba zdecydowała się ich cmoknąć

- i to wzbudza nasze wątpliwości, czy przypadkiem ta osoba nie działa na szkodę Forum MIAU.
No właśnie. Odrzucałam myśl, że Moderatorka Alix76 jest tendencyjna, bo jest tam zalogowana, ale niesmak pozostaje, prawda?
Ze względu na liczne, uważam, błędne zachowania Alix76 jako Moderatora wieczorem piszę wniosek do Grupy Moderatorów i Admina o odebranie Jej uprawnień moderatora. Proszę nie kasować tego posta.
Chciałam prosić inne osoby, które tak samo jak ja uważają, że Alix76 przekracza swoje uprawnienia, nie jest obiektywna, rozdaje bany wg swojego widzi-misię, karze wielokrotnie za to samo jednocześnie banując i zamykając wątki, kasując posty - proszę o kontakt na PW. Napiszę odpowiedni wniosek i z ewentualnymi głosami poparcia prześlę do Moderacji. Zastanawiam się nad napisaniem stosownej informacji/wątku na KŁ lub na technicznym.
Proszę mnie nie banować - czekam na wyniki moczu mojego kota, następnie jadę z nimi do weta i na kroplówkę, potem sama ze sobą do lekarza. Będę najwcześniej późnym wieczorem. Muszę mieć dodatkowy czas na napisanie i złożenie wniosku.