wspólne życie - proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 8:19 Re: .....

Biedna jesteś Marysiu, Bardzo mi przykro :cry: - Ona taka kochana była i śliczna, najbardziej Ją u Ciebie lubiłam

Żegnaj koteńko - niech Ci tam będzie dobrze za

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 14, 2012 8:48 Re: .....

Bardzo, bardzo Ci współczuję :cry:
Trzymaj się!

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto lut 14, 2012 8:49 Re: .....

Mój Boże... Niusieńko... Kamari...
Nie znajduję słów pocieszenia, nie będę próbować.

Największym poświęceniem dobroczyńców zwierząt nie jest oddany czas, pieniądze, czy wygoda. Znoszenie ich odejść, to największa ofiara.

Niusia [*]

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Wto lut 14, 2012 8:54 Re: .....

Bardzo smutno :cry:

Niusieńko [']

Kamari wiem, że boli...
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto lut 14, 2012 8:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny

kamari pisze:Niusia nie żyje. Nie wiem co się stało. odeszła dzisiaj rano. Boże, dlaczego Niusia. Co ja takiego złego w życiu zrobiłam??????????????????????????????????????????????????????? już nie mogę. litości

Marysiu,nie wiem co napisać, "moja"Niusia bieduleńka i Ty tam ....Dziekuje za ten prawie rok szczęścia jaki jej dałas....Boże ,co za straszny dzień...Marysiu ściskam Cie mocno .... :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lut 14, 2012 9:00 Re: .....

Ja też mocno przytulam :1luvu:
Niusieńko [*]

Pomyśl - gdyby nie ty to dawno by jej nie było, a tak odeszła szczęśliwa i kochana :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lut 14, 2012 9:03 Re: .....

Niusia Obrazek
Ogromnie mi przykro. Nie sposób znaleźć słowa pocieszenia, ale żyła szczęśliwie u Ciebie i była najdzielniejszą z dzielnych. Teraz będzie opiekować się biedami za TM.

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto lut 14, 2012 9:03 Re: .....

Kamari :cry: :cry: :cry:
Niusiu [*]
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lut 14, 2012 9:07 Re: .....

Współczuję.. :(
Dałaś jej dobre życie Kamari, szkoda że nie mogła cieszyć się nim dłużej wraz z Tobą..

Niusiu [*]

Neela

Od: Czw sie 20, 2009 15:03

Post » Wto lut 14, 2012 9:25 Re: .....

A mnie tak błysneło jak myślę o tym co sie stało, że........... Niusia z miłości zrobiła miejsce Felusiow i na ziemi.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lut 14, 2012 9:32 Re: .....

Bożenko próbowałam się dodzwonić do ciebie, ale chyba nie mam już minutek. Przepraszam cię bardzo.
Nie poszłam do pracy, mąż wymyśli jakieś usprawiedliwienie.

Wiecie, kocham wszystkie nasze koty, ale niektóere są wyjątkowe. Taki był Ślepciu, taka jest Niusia.
Nie wiem co się stało. Wieczorem było normalnie, a rano Nisia już odeszła. Nie mam naqwet jak jej pochować, ziemia całkiem zmarznięta. A nie wyrzucę przecież na śmietnik.

Czegoś nie dopatrzyłam, coś zrobiłam nie tak. Biorę wszystkie winy na siebie, bo na pewno czegoś nie dopatrzyłam. Tylko czemu Niusia? Przecież tyle przetrzymała. Opiekowała sie wszystkimi. Mało tam do cholery aniołków w niebie ??? Jezy Chryste,

Co ja mam robic. Miałam dzisiaj lecieć z Felem. Nie wiem co robić, moze poczekać. A jak się nie wybudzi?

Dlaczego Niusia, dlaczego moja mała dziewczynka.

Nie wiem co piszę. wybaczcie
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lut 14, 2012 9:38 Re: .....

Jeź z Felkiem koniecznie - nie odkładaj.
każdy ma swoją świeczke i nic z tym nie możemy zrobić. A Feluś :1luvu: napewno da radę :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lut 14, 2012 9:46 Re: .....

Kurcze, a mąż nie da rady wykopac nic? ja w środku zimy zakopywałam i świnke morska i papuge 2 lata pożniej i jakoś sie przebiłam przez te zmarlzine
bo co w zamrażalnik wsadzisz i poczekasz do wiosny - nie wiem co poradzić
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 14, 2012 9:54 Re: .....

Oczywiście że z Felutkiem polecę, masz rację Dorotko. Zaraz się pozbuieram do kupy i zrobie co należy ale na razie jeszce płaczę.
Nie mogę tego zrozumieć i przyjąć na wiarę. Dlaczego do kurwy nędzy właśnie Niusia. Mało się wycierpiała? mało narobiła?Opiekoqwała siękażdą bidą jaka do nas trafiła. Wyszła z tylu chorób i zakażeń. I tak nagle odeszła.

Piszę na forum, bo nie mam gdzie. nikt mnie nie zrozumie.
Panie Boże, zabrałeś mi Ślepcia, ale on chociaż pożył kilka lat. Ale dlaczego Niusia??? Zlituj się i odczep od nas.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lut 14, 2012 9:58 Re: .....

Kamari a zastanawiałaś sie nad sekcja - pomożemy finansowo.
Myczesto tak robimy w Chatce jak chcemy wiedzieć dlaczego.
Po pierwsze żeby wiedzieć czy coś żle zrobiłyśmy z mysla o następnych podopiecznych, ale przeważnie jednak się okazuje że to co nieuchronne i tak by się stało bo była to przyczyna niezależna od nas ludzi- czyli opiekunów.
Wtedy tez jest zdecydowanie lżej
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]