Oswiadczam rowniez, ze sie kompletnie zgubilam w watkach gdzie jest wynik licytacji
Euzebiusza

Czy awanturynowy naszyjnik w lila to moj i na ktore konto placic - Slepciowe?
Za chwile bede pisac 2 maile na galerie - prosze o przeczytanie i odpowiedz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Doczytałam, że Maksio jest jednak FIV-pozytywny
Bazyliszkowa pisze:Kamari, pewnie dotarłaś do tego wątku, ale na wszelki wypadek podaję: viewtopic.php?f=1&t=99002
kamari pisze::D bardzo dziękuję![]()
![]()
Teraz z innej bajki.
Budzę się dzisiaj rano, otwieram jedno oko i widzę - na komódce siedzi Jasiek i się rozgląda.
Otwieram drugie oko - nie, to Puma siedzi na komódce i się rozgląda.
Trzeciego oka otworzyć się nie dało, więc założyłam okulary i widzę, że na komódce siedzi Euzebiusz i się rozgląda![]()
Rentgen nie wykazał żadnych uszkodzeń mechanicznych (swoją drogą świetne są te rentgeny "komputerowe"). Euzebio jest więc atakowany w kilku kierunkach - dostaje antybiotyk i wit. B (jest bardzo dzielny, to przecież potwornie bolesny zastrzyk), nivalin i leczone uszy pod kątem zapalenia ucha wewnętrznego i świerzbowca. Plus na wzmocnienie.
Na takim koktajlu szybko się poprawia. Pięknie je, wyniki kuwetkowe też świetne, coraz mniej robi lewoskrętów, łepek przy spaniu odchyla już na obie strony, węch ma dobry i poprawia mu się widzenie.
No i zaczął chodować brzuszek
marysienka pisze:Witam Slicznego Maksa![]()
![]()
![]()
![]()
Oswiadczam rowniez, ze sie kompletnie zgubilam w watkach gdzie jest wynik licytacji
Euzebiusza![]()
Czy awanturynowy naszyjnik w lila to moj i na ktore konto placic - Slepciowe?
Za chwile bede pisac 2 maile na galerie - prosze o przeczytanie i odpowiedz![]()
![]()
kamari pisze:Konto Ślepciowe, z dopiskiem "Zibi" (a i bez dopisku się zorientuję po nazwisku)
A maili nie dostałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 176 gości