Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Ja dlatego mam inne, niższe ceny, bo niestety na diagnostykę i leczenie Pokerka wydałam już kilka tysięcy złotych. Poza tym on na uczelni traktowany już jest jako wyzwanie i "materiał" poglądowy ...M.in. miał bakterię, której prawie nigdy nie spotyka się u kotów i mało który weterynarz widział ją na oczy... Moja wetka opowiadała, że te wszystkie posiewy, antybiogramy itp. robiła sama szefowa laboratorium (jest najlepsza), bo się zawzięła, że znajdzie antybiotyk, na który Poker będzie reagował... i znalazła ...
Podobno cały jeden stół był u niej zastawiony tylko "Pokerkiem" ...
izka53 pisze:sprawdziłam linki - działają, trzeba skopiować i wkleic na pasek
katarzyna1207 pisze:Sprawdziłam ...zapłaciłam 45 zł. za posiew, badanie bakteriologiczne i antybiogram. Rodzaj e-coli typowali po objawach. Co do probiotyków - u Pokerka dobrze sprawdził się aptobalance - taki zielony, śmierdzący rybką proszek, dosypywałam do jedzonka. Co do badań - popytaj w lecznicach, na pewno któraś ma podpisaną umowę z IDEX-em albo Laboklinem, a wydaje mi się, że nawet jak nie mają, to tez mogą wysyłać materiał do bardziej skomplikowanych badań. Nie wiem jak Idexx, ale Laboklin ma całe zestawy badań, np. ja robiłam Pokerkowi "zestaw biegunkowy" i w nim było kilka badań, m.in koronawirus, lamblie, kokcydia, giardie i jeszcze coś ... Niestety, tanie nie było (260 zł.), ale przynajmniej za jednym razem ...
Saraa pisze:Priobiotyk specjanie tylko dla kotów to bioben Kt, jest w animali i ekozwierzaki.
kalair pisze:Czesc Bejbuniu, jak sie masz?
Edytka1984 pisze:vailet Ona jest tak słodka i piękna![]()
![]()
pyś ma taki rozkoszny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości