kotx2 pisze::oops:ależ dostojna dziewczynka
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze::oops:ależ dostojna dziewczynka
![]()
ewkaa pisze:kotx2 pisze::oops:ależ dostojna dziewczynka
![]()
sędzina - pomimo, niezaprzeczalnie dziewczęcego koloru Gamisi
- tez podobno sprawdzała dzisiaj czy to przypadkiem nie chłopiec
ewkaa pisze:Myszolandia pisze:Oczywiście bengalika miałam na rączkach,to było moje marzenie,szkoda,że Gami nie mogłam mieć,ale nie miałam sumienia wołać ją na rączki.
Tylko mnie kawałek utnę z bengalikiem ,bo yyyyy ja na fotki się nie nadam![]()
Zaraz zrzucam resztę
No słyszałam, że coś się Gamiś dziś trochę stresowałaza to podobno w samochodzie była bardzo grzeczna - za nią nie trafisz jak widać
a może brakowało jej braciszka
w sumie to jej pierwszy całkowicie samotny wyjazd
![]()
ale teraz to już będą razem jeździć - tzn. co najwyżej Fenriś sam, bo Gamina to raczej zawsze w parze
Myszolandia pisze:Dżizz,ja byłam pod wrażeniem taty Gamisi,ja pierdziu ,taaaki kawał KOTAAAAA
Myszolandia pisze:Hehe,a ja tak jak Ewie mówiłam,w domu mam obrazę majestatu.Miśka się na mnie obraziła,bo wyniuchała,że inne zwierza głaskałam
Już jej nagadałam,ze jest dla mnie najważniejsza,o,właśnie teraz w tej chwili przyszła się obetrzeć,czyli już przeszło
ewkaa pisze:
A babcia Sonia tez jest taka duża- to nic dziwnego, że i Gamisia i jej rodzeństwo też
![]()
ewkaa pisze: Nooo Gamisia tez jest zazdrosnajak ostatnio wróciłam od Marii z prania jej kocic to mnie obsyczała
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości