Lussi prawie biała na super DOM u ewelina :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 11:45 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Lussi pierwsze szczepienie miała 28 lutego , następne będzie miała 21 marca i po kilku następnych dniach mogła by trafić na górę , ale jest problem bo Lussi bardzo źle znosi obecność innych zwierząt :x Jest sposób aby jej stres został złagodzony poprzez obroże z feromonami ( taką ma Matyldzia i działa rewelacyjnie ) Tylko że taka obroża kosztuje około 50 zł :( Czy ktoś może pomóc w zakupie tej obroży :? Obroża działa nawet do 3 miesięcy .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt mar 11, 2011 11:52 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Tekst autorstwa Szalonego Kota
Lussi - prawie biała Walentynkowa kicia :)

Koteczka trafiła do Domu Tymczasowego w dniu zakochanych - bo sama jest kochana. Uwielbia się tulić do człowieka, ale jak to kot - umie też pacnąć łapką, gdy ma dość pieszczot :) Powinna być kocią jedynaczką, bo boi się innych kotów, ale przepada za ludzkimi kolanami... Boi się też gwałtowności dzieci.
Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona.
Może Święty Walenty nad nią czuwa, by dać jej dom pełen miłości, którą będzie mogła odwzajemnić?

Przebywa w Tychach, ale dla miłości odległość nie ma znaczenia. Zostanie wydana po podpisaniu umowy o wizycie przedadopcyjnej, które są gwarancją najlepszego domu.

Kontakt Justyna:
mail justazwierzaki@o2.pl ( mam problem z kompem i często się nie wysyłają ode-mnie maile i proszę dzwonić )
telefon 507 300 768
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 11, 2011 11:54 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Zdjęcia do ogłoszeń ( u mnie widoczne sa tylko linki :roll: )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 11, 2011 11:54 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Prosimy o ogłoszenia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 11, 2011 12:44 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

ja niestety nie moge wylozyc na obroze, chyba, ze cos z bazarku by sie sprzedalo i by sie uzbieralo... Moze ktos sie dorzuci? :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 11, 2011 13:17 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Powiedzcie, ciocie, czy ja nie jestem sliczna koteczka? :1luvu: Prawda, ze mam w sobie "to cos"? :ok:
Lubie ludzi, lubie mizianki, glaskanie, potrafie nawet mocno barankowac, ocieram sie, by okazac uczucia, nawet buziaka dam, jesli ktos zasluzy :)
Tak, jestem miziakiem :) Przy glaskaniu mrucze slodko :) Chetnie pobawie sie sznurkiem, wczoraj podczas zabawy niewiele brakowalo a zrzucilabym zaslone, z taka pasja sie nia bawilam :ryk:
Zeby tak idealnie nie bylo, zbyt rozowo, musi byc i druga strona medalu, tzw "moje drugie ja". Otoz mam troszke charakterku, co niewatpliwie dodaje mi uroku :D Typowo koci charakter, bo nie dam sobie dmuchac w kasze, wejsc na glowe itp. Jesli cos mi sie nie podoba-daje natychmiast bardzo wyraznie o tym znac. W jaki sposob? Potrafie podrapac, ale nie robie tego mocno, tylko tak, zeby ktos poczul drasniecie, to takie moje ostrzezenie. Zlapie lekko zabkami nawet, tez tylko tak, zeby nie zrobic krzywdy, zeby nie zabolalo, ale chodzi o to, by pokazac, ze ja jestem zywa istota, czujaca bol, emocje, a nie jakas pluszowa maskotka z ktora mozna zrobic wszystko. Jesli sobie na cos nie pozwalam, to nalezy to uszanowac. Miziam sie kiedy JA ma ochote. Potrafie byc bardzo przymilna, ale zloscic sie tez potrafie, bucze wtedy i sie denerwuje. Ale coz, czy ja nie mam prawa nie miec zlego humoru, gorszego dnia, tak jak ludzie? Przeciez ludzie jednego dnia sa dla siebie bardzo mili, okazuja sobie wzajemnie czulosc, milosc, a drugiego dnia potrafia sie na siebie zloscic, bo cos nie pasuje, bo jedna strona nie chce uszanowac drugiej i chce jej swoje zasady narzucic sila. Podobnie jest ze mna. Miziak z charakterkiem to wlasnie ja, Lussi :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 11, 2011 21:50 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Kociara82 pisze:Powiedzcie, ciocie, czy ja nie jestem sliczna koteczka? :1luvu: Prawda, ze mam w sobie "to cos"? :ok:
Lubie ludzi, lubie mizianki, glaskanie, potrafie nawet mocno barankowac, ocieram sie, by okazac uczucia, nawet buziaka dam, jesli ktos zasluzy :)
Tak, jestem miziakiem :) Przy glaskaniu mrucze slodko :) Chetnie pobawie sie sznurkiem, wczoraj podczas zabawy niewiele brakowalo a zrzucilabym zaslone, z taka pasja sie nia bawilam :ryk:
Zeby tak idealnie nie bylo, zbyt rozowo, musi byc i druga strona medalu, tzw "moje drugie ja". Otoz mam troszke charakterku, co niewatpliwie dodaje mi uroku :D Typowo koci charakter, bo nie dam sobie dmuchac w kasze, wejsc na glowe itp. Jesli cos mi sie nie podoba-daje natychmiast bardzo wyraznie o tym znac. W jaki sposob? Potrafie podrapac, ale nie robie tego mocno, tylko tak, zeby ktos poczul drasniecie, to takie moje ostrzezenie. Zlapie lekko zabkami nawet, tez tylko tak, zeby nie zrobic krzywdy, zeby nie zabolalo, ale chodzi o to, by pokazac, ze ja jestem zywa istota, czujaca bol, emocje, a nie jakas pluszowa maskotka z ktora mozna zrobic wszystko. Jesli sobie na cos nie pozwalam, to nalezy to uszanowac. Miziam sie kiedy JA ma ochote. Potrafie byc bardzo przymilna, ale zloscic sie tez potrafie, bucze wtedy i sie denerwuje. Ale coz, czy ja nie mam prawa nie miec zlego humoru, gorszego dnia, tak jak ludzie? Przeciez ludzie jednego dnia sa dla siebie bardzo mili, okazuja sobie wzajemnie czulosc, milosc, a drugiego dnia potrafia sie na siebie zloscic, bo cos nie pasuje, bo jedna strona nie chce uszanowac drugiej i chce jej swoje zasady narzucic sila. Podobnie jest ze mna. Miziak z charakterkiem to wlasnie ja, Lussi :)

Kociarko pięknie podsumowałaś księżniczkę Lussi :ok: :lol:

Czy ktoś pomoże w ogłoszeniach przed ''wyrzutem kociąt'' , ja nie potrafię :oops: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 11, 2011 23:33 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

I juz mamy bannerek z bannerkowa :D Dziekujemy :)
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=7204456][img]http://miau5.republika.pl/lussi.gif[/img][/url]
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 11, 2011 23:39 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Nie ma za co. I pozdrowienia dla Was i dla Lussi :)
Krzysiekbolo

Post » Pt mar 11, 2011 23:42 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Krzysiekbolo piękny banerek , bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 12, 2011 10:28 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

I może w ten słoneczny dzień ktoś się zakocha w Lussi :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 12, 2011 16:05 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Przed chwilką byłam na kwarantannie u Lussi i Matyldzi . Lussi tak szalała za sznurkiem że aż zadyszki dostała :ryk: , no ale i też obuczała Matyldzie jak sie spotkały nos w nos ( Matylda na czas gonitwy Lussi była zamknięcia w klatce )

Czy ktoś pomoże w zakupie obroży z feromonami lub wkład z Feliway :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 12, 2011 16:19 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Przed chwilką miałam durny tel w sprawie adopcji Lusii :evil: :evil: :evil:
Lussi by miała zamieszkać w restauracji a na moje pytanie czy by miała tam swoje odpowiednie miejsce gościu sobie zaczął żartować że mięso do kotła a skórka na wycieraczkę , mam nadzieje że to tylko dureń sobie jaja robi :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 12, 2011 19:58 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Znów debil dzwonił :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 12, 2011 20:05 Re: Lussi prawie biała po steryl prosi o ogłoszenia zdjęcia str6

Justa&Zwierzaki pisze:Znów debil dzwonił :evil: :evil: :evil:

8O Ten sam?
Coz to za oszolomy :roll: Tylko cenny czas zabieraja :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh