Cześć wszystkim

Do moich zwierzaków dotarło ,ze jest wolne-psina chce się prowadzac bez konca ,do tego zaczyna jej sie cieczka

( brat nie dal wykastrowac jesli ktos sie zastanawia ,czemu nie wysterylizowana)
Koty wiedzą ,ze mam wolne:
Rys drze ryjka chce balkonowac bez konca,a drzwi na balkon maja byc otwarte bo musze widziec co tma robi na balkonie-efekt zamarzam,bo ja nie mam futra
Gucio ma "rujke"-od wczorja zamienila sie z miziastego bardoz kota w potwora miziankowego -drze ryjka by miziac pojedynczym mial ala kot Simona-glaskac mam caly czas -od glowy do ogona

Oczywiscie Rys tkaiej okazji nie rpzepuszcza =-tez chce byc glaskany ,wiec glaskam na dwie rece
Smakusia -ech to dama patrzy na to co wyprawiaja kocury i za nia sie uganiam by poglaskac choc ciut ,a ona patrzy z obrzydzeniem na mordce ,ze jak mozna tak nie miec godnosci kociej i sie nadstawiac-jej wystarczjaa 2-3 głaski

w weekend zamowilam transporter aran 3 ,dzis dzwonilam do sklepu czterylapki w sprawie kolorku transportera-pan wybiera sie po transporter do hurtowni ,by wyslac i mi oddzwoni,mam nadzieje ,ze w tej hurtowni te transportery sa

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.