Jak idzie podawanie tabletek?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Wlasnie sie dowiedzialam ze Meos, ukochany staruszek naszej forumowej Marcelibu nie zyje. Monia- walczylas o jego zycie do konca..on zawsze bedzie z Toba...zawsze..to na tyle
moś pisze:Czesc Madzia. Ostatnia tabletka jest jedna wielka niewiadoma ale Wilson dzisiaj pojechal do weta zJJ-tem. Dostal dwa zastrzyki, temperatura spadla, w pluckach wszystko okey tylko tzreba jeszcze oczka zakraplacI w przyszly czwartek do kontroli
![]()
tata po zabiegu, wszystko poszlo okey, dzure mu wywiercili w kosci i spuscili rope. Tylko oczywiscie tak sie spieszyli, ze zaczeli dzialac nie czekajac az znieczulenie zacznie dzialac i dopiero po zabiegu tata poczul że sie znieczulaPrzychodnia panstwowa
moś pisze:Czesc Madzia. Ostatnia tabletka jest jedna wielka niewiadoma ale Wilson dzisiaj pojechal do weta zJJ-tem. Dostal dwa zastrzyki, temperatura spadla, w pluckach wszystko okey tylko tzreba jeszcze oczka zakraplacI w przyszly czwartek do kontroli
![]()
tata po zabiegu, wszystko poszlo okey, dzure mu wywiercili w kosci i spuscili rope. Tylko oczywiscie tak sie spieszyli, ze zaczeli dzialac nie czekajac az znieczulenie zacznie dzialac i dopiero po zabiegu tata poczul że sie znieczulaPrzychodnia panstwowa
moś pisze:Wlasnie sie dowiedzialam ze Meos, ukochany staruszek naszej forumowej Marcelibu nie zyje. Monia- walczylas o jego zycie do konca..on zawsze bedzie z Toba...zawsze..to na tyle
Marcelibu pisze:moś pisze:Wlasnie sie dowiedzialam ze Meos, ukochany staruszek naszej forumowej Marcelibu nie zyje. Monia- walczylas o jego zycie do konca..on zawsze bedzie z Toba...zawsze..to na tyle
Kasiu, dziękuję za telefon, ale byłam wtedy w sklepie, nie mogłam rozmawiać, bo łzy od razu jak groch. Tak bardzo kocham Meo, tak bardzo za nim tęsknię. A wyrzuty sumienia mam tak potworne, nie mogę jeść, spać.
Dziękuję Wam Wszystkim.
Haker1 pisze:Meo [']
Smutno tak jakoś się zrobiło Meo, chory Poker u cioci Catawba.
Eh.
Chłopaki mam nadzieję, że wy czujecie się dobrze i Wilus tez zdrowieje.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1412 gości