~~~ Pimpuś nie jest już sam! W swoim nowym domu. Na zawsze.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 15:20 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Trzymam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 08, 2011 19:35 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Szalony Kot pisze:Podrzucę grubaska :>

Ja też !
Oj, ciężko było :| :roll:

:lol:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie sty 09, 2011 10:45 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Pimpuś to kopia mojego staruszka Garfielda. Powodzenia Pimpusiu :1luvu:
Wapiszon

wapiszon

Od: Wto sty 16, 2007 17:25

Post » Nie sty 09, 2011 10:46 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Jak się miewasz, Panie Sadełko? :mrgreen: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 09, 2011 12:39 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 09, 2011 17:41 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

a czy on ma jakieś ogłoszenia?

mogę mu zrobić Allegro (chyba, że już ma)
Jak chcecie, przyślijcie mi maila i telefon kontaktowy na PW

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Nie sty 09, 2011 21:35 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

W czwartek wysłałem zlecenie do CatAngel, więc niebawem powinny się ukazać. W pakiecie nie ma chyba Allegro, więc jak najbardziej można mu zrobić, będziemy wdzięczni. Czy mam przesłać treść ogłoszenia na PW?
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Nie sty 09, 2011 21:53 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

tak, głównie podaj proszę telefon i mail jaki umieścić w ogłoszeniu.

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Nie sty 09, 2011 22:49 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Update banera dla Pimpusia:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/jvip][img]http://tnij.org/jvim[/img][/url]
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon sty 10, 2011 8:27 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Byłam u Pimpusia w piątek z wizytą. On jest tak podobny do mojej Zuzi (z buźki), że po prostu musiałam. Pimpuś jest faktycznie grubasek, ale...
Po pierwsze - już jak wchodziliśmy z tym sąsiadem do mieszkania, to ocierał się o moje nogi, chociaż nigdy w życiu mnie nie widział na oczy. Poza tym dawał się bez problemu głaskać.
No a z zachowania to on nie jest żaden staruszek. Ma tam taką zabawkę, jakby motek na sznurku i jak tym machać to bardzo chętnie łapie i bardzo sprawnie mu to idzie. Widać, że lubi się bawić a byłby jeszcze ruchliwszy gdyby schudł.
Ogólnie jest milusiński i całkiem żwawy.
Może i ma swoje lata, ale wcale po jego zachowaniu tego nie widać.
Niestety mam już 2 kotki. a on był zawsze sam z człowiekiem, więc nie wiadomo jak by to się skończyło.
Jak wzięłam już chyba z 5 lat temu drugą kotkę, a starsza miała już ok. 6 lat, to się na mnie śmiertelnie obraziła, przestała mruczeć na chyba ze 2 lata i w ogóle do tej pory niezbyt się lubią. Sądzę, że pewnie dla Pimpusia lepiej by było gdyby nie było innych kotów. Zwłaszcza, że te moje też mają humory i czasem warczy jedna na drugą. Ale może zresztą nie mam racji, może towarzystwo dobrze by mu zrobiło, bo by mniej jadł a więcej się ruszał. Tylko jak zachować dietę przy kilku kotach? chyba niewykonalne.
Reasumując - Pimpuś jest śliczny i trzymam za niego kciuki.
:ok:
Ach te kochane koty i kotusie i kiciusie ........

aska125

Od: Wto lis 29, 2005 14:12

Post » Pon sty 10, 2011 9:07 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Ja mam sposób na dietę dla jednego kota w tłumie innych kotów.
Miski są umieszczone tak, że tylko do jednej sięga - głównie z racji swojej wagi - oraz dlatego, że pozostałe są w rewirach innych kotów. A do tego miska do której ma dostęp - jest w takim miejscu, że musi wykonać pewien wysiłek żeby i tam się dostać.
Wcześniej misek miałam kilka - i niestety Korek - bo o nim myślę - dobierał się pokolei do wszystkich. I w efekcie mam o połowę wiecej kota niż go być powinno.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon sty 10, 2011 9:16 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Pimpuś szuka domu gdzie będzie jedynakiem?

Ciekawe, czy wet znajdzie jego dokumentację. To by na pewno naświetliło prolemy zdrowotne.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon sty 10, 2011 9:23 Re: ~~~ Nastoletni Pimpuś został sam. Wyniki badań - str. 5

Może on wcale nie musi być jedynakiem?
Może gdyby miał towarzystwo, nawet gdyby musiało minąć trochę czasu aż się do siebie przyzwyczają, to może byłoby mu właśnie weselej? albo ciekawiej? może by się akurat mu to spodobało?
No bo przecież duży nie jest w domu cały czas, wychodzi do pracy, do sklepu, na spotkania towarzyskie. A wtedy Pimpuś miałby z kim "pogadać"
:D
Ach te kochane koty i kotusie i kiciusie ........

aska125

Od: Wto lis 29, 2005 14:12

[poprzednia][następna]