Kociara82 pisze:o wlasnie, szeleszczacy rekaw... chyba wszystkie koty to uwielbiaja
Tylko będę musiała go chować jak z domu będę wychodzi, żeby Sisi się w nim nie zaklinował jak mnie nie będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:o wlasnie, szeleszczacy rekaw... chyba wszystkie koty to uwielbiaja
Kociara82 pisze:ale ten kot mieszkal u niej na dzialce, tylko od niej jedzenie wzial, karmila go niemal na zadanieco ok 3-4 godziny dostawal jakas mala porcje
Kociara82 pisze:czyli Sisi to taki szaaaaaaloooooony kocio jest?![]()
![]()
Kociara82 pisze:ja z reszta i tak jestem oczarowana Dafulka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrna zniewaaaaaaaaalajaaaaaaaaaca pieeeeeeeeknoooooooscc
![]()
![]()
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:chocby cos takiego http://www.perro.com.pl/photo/product_b ... 594d9a.jpg
i do tego szeleszczący rękaw, a dla Siśka jakieś spanko
Kociara82 pisze:powoli mykam spac, dobranoc, slodkie koteczki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Dafuniu![]()
buziam w nosek i oczka
![]()
Gabuniu, smyram za uszkiem![]()
Sisulek. buziam uroczy pysio, miziam calegocala trojeczke przytulam do serducha
![]()
![]()
moje kochane kocie skarby
![]()
![]()
kalair pisze:Dobranoc.
bozena640 pisze:kociczka39 pisze:bozena640 pisze:
Wybuziane kociaki przesyłają buziaczki Cioci![]()
Konwalie to takie piękne kwiatki szkoda, że tak krótko się nimi możemy się cieszyć
MIZI-MIZI-SMYRU-SMYRU![]()
![]()
![]()
ja to kiedyś patrzyłam po kwiaciarniach,czy nie ma nasion,żebym sobie je zasiała,ale by się nie utrzymały.Szkoda,bo one są stanowczo za krótko.Jak z małym wróciliśmy ze szpitala po porodzie,to mój małż mi kupił konwalijki właśnie,mmmm,ledwo łaziłam,ale co kawałek wstawałam do wazoniku,żeby je sobie wąchać
Kiedyś w ramach przeprosin dostałam pół kosza wiklinowego konwalii co to był za zapach w całym mieszkaniu. Teraz to tylko nam obrazki zostały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1547 gości