wszystkie trzy są jednak urocze

ja noszę foty moich kociastych w komórce
i jak mi źle, to se popatrze- i od razu lepiej!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
,
zuzzik pisze::1luvu:widzę tu że Duffy jednak czarna- piękna księżniczka
![]()
wszystkie trzy są jednak urocze![]()
![]()
ja noszę foty moich kociastych w komórce
i jak mi źle, to se popatrze- i od razu lepiej!!!!
kalair pisze:Sisieczku, bardzo mądra ta Twoja Duża!
Kretki
bozena640 pisze:kociczka39 pisze:bozena640 pisze:Nie zdążyłam się poskarżyć na Gabrynie![]()
Zawsze jak coś zaczynam jeść to panna musi to obwąchać. Śmieję się że sprawdza czy to coś jest jadalneWczoraj wieczorem ukroiłam sobie połówkę arbuza podzieliłam na małe kawałki i od raz zjawiła się Gabrynia. Panna obwąchała arbuza
polizała arbuza
i zwinęła mi kawałek
w celach konsumpcyjnych. Wcinała aż jej się uszy trzęsły
Następne wspólne z siostrzyczką
Misiak identycznie robi,jak zrobimy kolację czy w ogóle jakieś jedzenie,to zawsze musi obwąchać,czy jej coś nie skapnie.Nawet takie wafelki czasem kupujemy z galaretką,Misiak obwąchuje,poliże,a państwo potem kończą resztę
To tak jak moja panna, na szczęście Sisi i Duffy nie są zainteresowani moim jedzeniem
bozena640 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:ble, nie cierpie arbuzow...
a kicia miala ochote sprobowac cos nowego
A w sumie dawno nie jadłam.W ciąży nie miałam okazji,potem karmiłam to nie mogłam,uuuu bedzie trochę,bodaj w zeszłym roku chyba arbuza zszamałam
To trzeba to nadrobić
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:morda mi sie drze, a na nowa nie stac, wiec ide spac i zycze wam arbuzowych snow
Wczoraj też padłam jak wróciłam z pracy. Jedyne pocieszenie, że od poniedziałku będę miała mniej pracy
Kociara82 pisze:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dla kociastych, mnostwo mizianek, przytulanek, glaskow...
http://www.youtube.com/watch?v=JDq4rHzPYv4&NR=1
zobaczcie sobie... ja sie wzruszylam do lez ogladajac to... oby jak najwiecej takich ludzi bylo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1428 gości