Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 04, 2010 23:46 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofinia skończyła właśnie 6 miesięcy :1luvu: :1luvu:

Data urodzin wyznaczona na 04.02.2010'.

Mój Skarbeczek :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon sie 23, 2010 21:25 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofinia ma młodzieńcze zapalenie dziąseł :roll: No tak to było do przewidzenia :roll:
Od dłuższego czasu mi się nie podobał jej sposób jedzenia i zapach z pyszczka. Ale nic nie było robione, bo objawów brak :?
No i od paru dni wyszło..... Od jutra pędzlujemy mordkę i wykurzymy syfa z mordki Księżniczki :ryk:
MIKUŚ

Post » Pon sie 23, 2010 21:26 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

pewnie ze tak :) niuniusia bedzie cala lsniaca i pachnaca :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 23, 2010 21:29 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

MIKUŚ pisze:Sofinia ma młodzieńcze zapalenie dziąseł :roll: No tak to było do przewidzenia :roll:
Od dłuższego czasu mi się nie podobał jej sposób jedzenia i zapach z pyszczka. Ale nic nie było robione, bo objawów brak :?
No i od paru dni wyszło..... Od jutra pędzlujemy mordkę i wykurzymy syfa z mordki Księżniczki :ryk:

to trzymam kciuki za wykurzenie paskudztwa z paszczy małej pręguski :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sie 27, 2010 8:34 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

No i się nie myliłam.
Sofinia ma młodzieńze zapalenie dziąseł :roll: Ale już z tym walczymy :wink:

Druga sprawa jest taka że w środę miała powtarzane badanie na poziom przeciwciał na panleukopenię. Wynik był bardzo wątpliwy.
Nic Nam nie pozostało jak tylko czekać :ok:
MIKUŚ

Post » Pt wrz 03, 2010 22:25 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofinia od niedzieli choruje. Ciągle ma gorączkę, kich, smarka, kaszle...........Mało je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Leczymy się i mam nadzieję że to przeziębienie i wrócimy do normy :wink:
MIKUŚ

Post » Sob wrz 04, 2010 10:39 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

MIKUŚ pisze:Sofinia od niedzieli choruje. Ciągle ma gorączkę, kich, smarka, kaszle...........Mało je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Leczymy się i mam nadzieję że to przeziębienie i wrócimy do normy :wink:

ej, malenka! Nie choruj!

:piwa: :piwa: zdrowko ksiezniczki :*:*:*

Kociara82

Post » Sob wrz 04, 2010 15:43 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Całymi dniami leży i jest biedna. Widać to po Niej. Kiedy kładzie się na mnie to w taki sposób jakby mówiła źle mi, pomóż.........robię wszystko co się da.........
Jest na 2 antybiotykach betamox i linco spectin, witaminy catosal, witawet i witapet oraz immunodol.

Niby nie jest gorzej, ale efekty marne :roll: mniej kicha i kaszle, ale wciąż taka osowiała - Księżniczka na codzień jest żywiołowa, słynie z "rzucania" się na koty, a teraz nic.........Maciek podchodzi tyrpie ją nosem, łapą mówiąc: "ejjj....maleńka pobawmy się" a Ona na to " nie mam siły........" :cry:
MIKUŚ

Post » Sob wrz 04, 2010 16:23 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

A to się porobiło :roll: , wracaj do zdrowia Sofisiu :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie wrz 05, 2010 20:18 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofisiu.... kochanie... zdrowiej, prosze cie sloneczko :1luvu:

Kociara82

Post » Pon wrz 06, 2010 14:26 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

:piwa: za zdrowko Sofisi :piwa:

Kociara82

Post » Wto wrz 07, 2010 20:40 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Kociarko dziękujemy za kciuki i ciepłe myśli - POMOGŁO!!!!!!!!

Wreszcie po 9 dniach leczenia jest poprawa!
Sofi jest już zainteresowana życiem, "polowaniem" na pozostałą kocią ekipę, śpi, bawi się, je........normalnie już funkcjonuje :)

Przyznaję się że do głowy przychodziły mi już różne głupstwa. Naprawdę ciężko to odchorowała.
A powinnam być tego świadoma, że Sofinia wszystko gorzej znosi. Nawet najzwyklejsze przeziębienie może być zabójcze ....TFUUUUUUUUUUUUUUUU......................
MIKUŚ

Post » Śro wrz 08, 2010 12:12 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

poprostu masz bardzo delikatna i krucha kiciunie pod swoim dachem...

wszystkich kociolubnych, ktorzy maja kota na punkcie kotow zapraszam tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0

Kociara82

Post » Śro wrz 22, 2010 17:22 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

pozwolicie moi drodzy przyjaciele, ze przypomne sie z moim najnowszym watkiem viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0, zwlaszcza, ze jest ciekawy konkurs dla osob lubiacych robic banerki, konkurs z nagrodami :)

Kociara82

Post » Śro wrz 22, 2010 19:23 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

ooo..........Kociara już wchodzimy :)

Sofinia kwitnie dziewczynka. Mój skarbeczek. No Ja mam jobla na jej punkcie :mrgreen:
O wlaśnie jestem u koleżanki. Sofii poluje na Rogera :ryk: Marta jeszcze o tym nie wie ale maja nowego kumpla w domu :mrgreen: Zrobiłabym zdjęcie, ale aparat mi sie popsuł.
W ogóle to byłam na urlopie i popsul mi sie komputer i dlatego tak żadko zaglądam. i do tego telefon mi szwankuje. Fatum jakieś :twisted:

Ale to nic trudno...........sie naprawi kiedyś :wink: Teraz przed Nami z Sofinią trudny okrres. Sofinia zakłda czapkę żaczkowska i będzie kuc dzień w dzień :ok:

Pozdrawiamy serdecznie wszystkich Naszych fanów.
Baśka i Sofinia :kotek:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]