Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 13:14 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

no to kim ja mam być??... :cry: miaumiau..miau. :?
Lao

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto cze 01, 2010 13:18 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

oho, ktoś tu odkrył duże literki :D

Stopka to nie wie, jak z tą generalicją, bo zaraz bedą sami generałowie w drużynie. Niech Admirał Stefcia oceni..
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Wto cze 01, 2010 13:22 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

mih pisze:no to kim ja mam być??... :cry: miaumiau..miau. :?
Lao

Ja jestem generałem sześciogwiazdkowym. Ty możesz być czterogwiazdkowym
Kuku łaskawa

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 01, 2010 13:28 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Tym bardziej, że jakby nie było Laoś ma stosowne do pełnienia czterogwiazdkowej funkcji imię... 8)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto cze 01, 2010 13:28 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Nie no, tu to sie sie Stopka nie moze zgodzić, Kulka czy Ty chcesz nam Stefcię zdetronizować ?? Stopka sie nie zgadza! :evil:
A poza tym nie ma generała szesciogwiazdkowego :D
Obrazek

Flortee

Post » Wto cze 01, 2010 13:44 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

w kwestii sześciogwiazdkowości... jak się generał np. stuknie w czułko o framugę salutując załodze to myślę, że 6 gwiazdek to mu na bank zaświeci... :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Wto cze 01, 2010 14:08 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

z deczka Stopcia wątpi, żeby Mości Kulka chciała być generałem stukniętym w czólko, ale, jeśli tak, to nie zgłaszam sprzeciwu :D
Obrazek

Flortee

Post » Wto cze 01, 2010 14:10 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:w kwestii sześciogwiazdkowości... jak się generał np. stuknie w czułko o framugę salutując załodze to myślę, że 6 gwiazdek to mu na bank zaświeci... :ok:

popłakałam się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto cze 01, 2010 14:38 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

dlatego zaznaczyłam że nie chodzi o generałowość Kulki tylko o hipotetyczną sześcigwiazdkowość potencjalnego generała :mrgreen:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto cze 01, 2010 14:39 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

alus1 pisze:popłakałam się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

tu nie ma co płakać, tu trzeba salutować! - mówi Marusia tajna broń Dżema Bonda długopis hej!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto cze 01, 2010 14:43 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:
alus1 pisze:popłakałam się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

tu nie ma co płakać, tu trzeba salutować! - mówi Marusia tajna broń Dżema Bonda długopis hej!

nie mogę kulam się ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto cze 01, 2010 17:25 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

jóż terz się Stefcia całkiem pogóbiła w gwiażdkah tyh Balbószek był sierżant a Stefcia jeszt naczelny wuc tyle Stefcia ómie pamiętać o framógowyh gwiażdkah Stefcia nie szłyszała bo nie ómie pamiętać co to framógi są ale Laoś będzie kapitan jak kapitan Klosssss Stefcia muwi a wfszyszcy są Agenci i dłógopisz od Dżema Bonda terz

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto cze 01, 2010 18:44 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Tak sie wkurzyłam, ze Stopke wysłalam na balkonik, a ja wam coś napisze- ja Ania ;)
Wlazłam nieopatrznie na forum kociarskie na goldenline i mi nóz w kieszeni otworzył. Jakiś koles szuka kotka, małego rudego "i zeby był podobny do poprzedniego". A co sie stalo z poprzednim? Rozszarpały go dwa pasy u sasiada, bo kot był wędrowniczkiem. Wiec ktoś tam napisał- zrob człowieku woliere. Nooo i sie zaczeły mądre głowy uzewnętrzniac- że koty to wolą zyc krócej i ciekawiej niz dlugo w nudzie, że kot jest mistrzem świata zwinności i uzywania pazurów i dzieki temu na pewno uniknie wszelkich zagrozen na swiecie (np pies średniej wielkosci mu nie groźny- a przeceiz tylko psy sredniej wielkosci na swiecei chodzą i ulica mało ruchliwa, a na mało ruchliwych drogach nie da sie wpasc pod samochód....). I jeszcze sie dowiedziałam, ze koty to mają instynkt, który jest równy z wyobraźnią, dzieki czemu koty wiedzą co jest dla nich niebezpieczne.
I jakos owi mądrzy ludzie chyba nie potrafią rozgraniczyc kota dzikiego, od kota wychodzącego i... ja chyba sie nie nadaje, na uświadamiacza :evil:
Obrazek

Flortee

Post » Wto cze 01, 2010 19:10 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:Tak sie wkurzyłam, ze Stopke wysłalam na balkonik, a ja wam coś napisze- ja Ania ;)
Wlazłam nieopatrznie na forum kociarskie na goldenline i mi nóz w kieszeni otworzył. Jakiś koles szuka kotka, małego rudego "i zeby był podobny do poprzedniego". A co sie stalo z poprzednim? Rozszarpały go dwa pasy u sasiada, bo kot był wędrowniczkiem. Wiec ktoś tam napisał- zrob człowieku woliere. Nooo i sie zaczeły mądre głowy uzewnętrzniac- że koty to wolą zyc krócej i ciekawiej niz dlugo w nudzie, że kot jest mistrzem świata zwinności i uzywania pazurów i dzieki temu na pewno uniknie wszelkich zagrozen na swiecie (np pies średniej wielkosci mu nie groźny- a przeceiz tylko psy sredniej wielkosci na swiecei chodzą i ulica mało ruchliwa, a na mało ruchliwych drogach nie da sie wpasc pod samochód....). I jeszcze sie dowiedziałam, ze koty to mają instynkt, który jest równy z wyobraźnią, dzieki czemu koty wiedzą co jest dla nich niebezpieczne.
I jakos owi mądrzy ludzie chyba nie potrafią rozgraniczyc kota dzikiego, od kota wychodzącego i... ja chyba sie nie nadaje, na uświadamiacza :evil:

ja tam już dawno przestałam czytać takie rzeczy....u nas na forum też lepiej czasem o Dżemie Bondzie napisać niż wdać się w dyskusję... :evil:

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto cze 01, 2010 19:21 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

niesamowite to jest, ze ludzie, zdawaloby sie normalni, co wiecej- posiadający ten sam gatunek ssaka co reszta kociarzy- i mają poglądy, przepraszam bo nie chce nikomu pochodzącemu ze wsi umniejszać, jak z zabitej dechami dziury pod Pcimiem dolnym w epoce króla Cwieczka...
Obrazek

Flortee

[poprzednia][następna]