Lao
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mih pisze:no to kim ja mam być??...miaumiau..miau.
![]()
Lao
Poddasze pisze:w kwestii sześciogwiazdkowości... jak się generał np. stuknie w czułko o framugę salutując załodze to myślę, że 6 gwiazdek to mu na bank zaświeci...
alus1 pisze:popłakałam się![]()
![]()
![]()
![]()
Poddasze pisze:alus1 pisze:popłakałam się![]()
![]()
![]()
![]()
tu nie ma co płakać, tu trzeba salutować! - mówi Marusia tajna broń Dżema Bonda długopis hej!
Flortee pisze:Tak sie wkurzyłam, ze Stopke wysłalam na balkonik, a ja wam coś napisze- ja Ania
Wlazłam nieopatrznie na forum kociarskie na goldenline i mi nóz w kieszeni otworzył. Jakiś koles szuka kotka, małego rudego "i zeby był podobny do poprzedniego". A co sie stalo z poprzednim? Rozszarpały go dwa pasy u sasiada, bo kot był wędrowniczkiem. Wiec ktoś tam napisał- zrob człowieku woliere. Nooo i sie zaczeły mądre głowy uzewnętrzniac- że koty to wolą zyc krócej i ciekawiej niz dlugo w nudzie, że kot jest mistrzem świata zwinności i uzywania pazurów i dzieki temu na pewno uniknie wszelkich zagrozen na swiecie (np pies średniej wielkosci mu nie groźny- a przeceiz tylko psy sredniej wielkosci na swiecei chodzą i ulica mało ruchliwa, a na mało ruchliwych drogach nie da sie wpasc pod samochód....). I jeszcze sie dowiedziałam, ze koty to mają instynkt, który jest równy z wyobraźnią, dzieki czemu koty wiedzą co jest dla nich niebezpieczne.
I jakos owi mądrzy ludzie chyba nie potrafią rozgraniczyc kota dzikiego, od kota wychodzącego i... ja chyba sie nie nadaje, na uświadamiacza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Hana, muza_51 i 975 gości